ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

30.06.2011 р. N 1059


Про внесення змiн та доповнень до наказу Київської регiональної митницi вiд 31.03.11 N 457 "Про облiк суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi здiйснюють митне оформлення товарiв та iнших предметiв на митних постах Київської регiональної митницi та вiддiлах митного оформлення митних постiв Київської регiональної митницi"

     Вiдповiдно до наказу Державної митної служби України вiд 22.04.11 N 330 "Про припинення Енергетичної регiональної митницi", наказу Київської регiональної митницi вiд 19.04.11 N 560 "Про затвердження форми облiкової картки суб'єкта зовнiшньоекономiчної дiяльностi та Тимчасового порядку дiй посадових осiб Київської регiональної митницi щодо здiйснення облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi розташованi у зонi дiяльностi митницi", наказую:

     1. Унести до наказу Київської регiональної митницi вiд 31.03.11 N 457 "Про облiк суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi здiйснюють митне оформлення товарiв та iнших предметiв на митних постах Київської регiональної митницi та вiддiлах митного оформлення митних постiв Київської регiональної митницi" такi змiни:

     1.1. Пункт 1.1. викласти у наступнiй редакцiї:

     "1.1. Вести журнали облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi здiйснюють митне оформлення товарiв та iнших предметiв на митних постах "Київ-захiдний", "Київ-схiдний", "Київ-центральний", "Київ - енергетичний"; у вiддiлi митного оформлення N 2 митного поста "Київ-спецiалiзований" та вiддiлi митного оформлення N 3 митного поста "Київ-спецiалiзований" Київської регiональної митницi".

     1.2. У пунктi 1.2. слова "три примiрники нової облiкової картки (згiдно з додатком)" замiнити на "два примiрники нової облiкової картки".

     1.3. Доповнити наказ пунктами 1.4. та 1.5. такого змiсту:

     "1.4. Суб'єкти ЗЕД, якi перебували на облiку у Енергетичнiй регiональнiй митницi (далi ЕРМ) та мають державну реєстрацiю у м. Києвi - проходять переоблiк у пiдроздiлах митного оформлення вiдповiдно до розподiлу територiї та компетенцiї, в межах яких здiйснюють функцiї митнi пости КРМ. Всi iншi суб'єкти ЗЕД, якi перебували на облiку у ЕРМ проходять переоблiк на м/п "Київ-енергетичний".

     "1.5. Переоблiк здiйснювати з використанням архiву облiкових справ суб'єктiв ЗЕД, якi перебували на облiку у ЕРМ, з наданням нових облiкових карток, затвердженої форми та документiв в яких вiдбулися змiни або доповнення".

     2. Начальнику вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення Бурi З.М.:

     2.1. Надати до вiддiлу iнформацiйних технологiй та митної статистики двозначний цифровий iндекс митного посту "Київ - енергетичний" згiдно з номенклатурою справ, який буде зазначатись у номерi облiкової картки та її електроннiй копiї.

     2.2. Довести даний наказ до вiдома структурних пiдроздiлiв Київської регiональної митницi згiдно з розрахунком розсилки.

     3. Начальникам митних постiв Київської регiональної митницi забезпечити ознайомлення пiдпорядкованого особового складу з наказом пiд пiдпис.

     4. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступникiв начальника Київської регiональної митницi вiдповiдно до тимчасового покладання повноважень.

     Загальний контроль залишаю за собою.

Начальник Київської регiональної митницi Д.В. Полiщук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.