ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiн до статтi 43 Закону України "Про вiдновлення платоспроможностi боржника або визнання його банкрутом"

     Верховна Рада України постановляє:

     1. Внести до статтi 43 Закону України "Про вiдновлення платоспроможностi боржника або визнання його банкрутом" (Вiдомостi Верховної Ради України, 1999 р., N 42-43, ст. 378) такi змiни:

     1) у частинi першiй; слово "атомної" виключити; доповнити абзацом другим такого змiсту:

     "Особливо небезпечними пiдприємствами визнаються також пiдприємства, дiяльнiсть яких пов'язана з використанням ядерної енергiї";

     2) у частинi другiй:

     абзац перший доповнити словами "а щодо пiдприємств, дiяльнiсть яких пов'язана з використанням ядерної енергiї, - орган державного регулювання ядерної та радiацiйної безпеки або його регiональнi iнспекцiї", а слова "та ядерної безпеки" виключити;

     пiсля абзацу першого доповнити новим абзацом такого змiсту:

     "Пiдприємство, дiяльнiсть якого пов'язана з використанням ядерної енергiї та щодо якого порушено справу про банкрутство, невiдкладно повiдомляє про це орган державного регулювання ядерної та радiацiйної безпеки або його регiональнi iнспекцiї".

     У зв'язку з цим абзаци другий i третiй вважати вiдповiдно абзацами третiм i четвертим;

     3) частину дев'яту пiсля абзацу другого доповнити новим абзацом такого змiсту:

     "для пiдприємств, дiяльнiсть яких пов'язана з використанням ядерної енергiї, - збереження умов щодо пiдтримання ядерної та радiацiйної безпеки, а також фiзичного захисту ядерних установок, ядерних матерiалiв, об'єктiв, призначених для поводження з радiоактивними вiдходами, iнших джерел iонiзуючого випромiнювання".

     У зв'язку з цим абзаци третiй - шостий вважати вiдповiдно абзацами четвертим - сьомим;

     4) частину одинадцяту пiсля слiв "навколишньому природному середовищу" доповнити словами "а також вiдшкодування витрат на передбаченi законодавством заходи з безпечного завершення дiяльностi, пов'язаної з використанням ядерної енергiї".

     2. Цей Закон набирає чинностi з дня його опублiкування.

Президент України В. ЯНУКОВИЧ

м. Київ
4 листопада 2010 року
N 2675-VI

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.