КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 28 лютого 2011 р. N 204


Про внесення змiн до Порядку розподiлу тарифної квоти на ввезення в Україну цукру-сирцю з тростини

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до Порядку розподiлу тарифної квоти на ввезення в Україну цукру-сирцю з тростини, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12 листопада 2008 р. N 1002 (Офiцiйний вiсник України, 2008 р., N 89, ст. 2976; 2009 р., N 81, ст. 2745), змiни, що додаються.

     2. Ця постанова набирає чинностi з дня опублiкування.

Прем'єр-мiнiстр України М. АЗАРОВ

Iнд. 70

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 28 лютого 2011 р. N 204

ЗМIНИ,
що вносяться до Порядку розподiлу тарифної квоти на ввезення в Україну цукру-сирцю з тростини

     1. У пунктi 1 слова i цифри "у 2009 - 2010 роках" виключити.

     2. Абзац перший пункту 2 доповнити реченнями такого змiсту: "Лiцензiї видаються за погодженням з Державним агентством резерву i Мiнiстерством аграрної полiтики та продовольства. Зазначенi погодження додаються суб'єктом зовнiшньоекономiчної дiяльностi до заявки на одержання лiцензiї.".

     3. Пункт 3 виключити.

     4. Пункт 5 викласти в такiй редакцiї:

     "5. Тарифна квота на ввезення в Україну цукру-сирцю з тростини щороку розподiляється таким чином:

     260 тонн загального обсягу тарифної квоти до 1 сiчня 2019 р. видiляється для Парагваю вiдповiдно до параграфа 35 Дохiйської декларацiї та домовленостей, досягнутих у ходi багатостороннiх переговорiв iз вступу України до СОТ стосовно повнiшої iнтеграцiї малих уразливих економiк до багатосторонньої системи торгiвлi;

     з 1 сiчня 2011 р. розподiл залишку тарифної квоти на iмпорт цукру-сирцю з тростини (код згiдно з УКТЗЕД 1701 11) здiйснюється за принципом "перший прийшов - першим обслуговуєшся" згiдно з роздiлом I таблицi 14 "Адмiнiстрування тарифної квоти" Протоколу про вступ України до СОТ, ратифiкованого Верховною Радою України 10 квiтня 2008 року.

     Розгляд заявок на одержання лiцензiй на ввезення цукру-сирцю з тростини в межах тарифної квоти здiйснюється в порядку їх надходження.".

     5. У пунктi 6:

     в абзацi першому слова "мiж країнами-постачальниками" виключити;

     абзаци третiй i четвертий виключити.

     6. У пунктi 8:

     в абзацi першому слова "частки" та ", визначеної для кожної країни-постачальника" виключити;

     в абзацi другому слова i цифру "до 1 вересня" замiнити словами "в установленому порядку", а слово "країни-постачальника" виключити.

     7. Абзаци перший - четвертий пункту 9 та абзац третiй пункту 11 виключити.

     8. У пунктi 12:

     слово "Мiнагрополiтики" замiнити словами "Мiнiстерству аграрної полiтики та продовольства";

     доповнити пункт абзацом такого змiсту:

     "Мiнiстерство аграрної полiтики та продовольства надсилає щомiсяця до 10 числа наступного перiоду Мiнiстерству економiчного розвитку i торгiвлi iнформацiю про переробку цукру-сирцю з тростини, ввезеного в межах тарифної квоти (переробник, обсяги переробки, обсяг виробництва цукру бiлого згiдно з виданими Мiнiстерством економiчного розвитку i торгiвлi лiцензiями).".

     9. Доповнити Порядок пунктом 14 такого змiсту:

     "14. Мiнiстерство економiчного розвитку i торгiвлi подає щомiсяця до 15 числа наступного перiоду Кабiнетовi Мiнiстрiв України iнформацiю про виданi лiцензiї на ввезення в Україну цукру-сирцю з тростини в межах тарифної квоти, обсягiв увезення, переробки та виробництва цукру бiлого (за виданими Мiнiстерством економiчного розвитку i торгiвлi лiцензiями).".

     10. У текстi Порядку слово "Мiнекономiки" замiнити словами "Мiнiстерство економiчного розвитку i торгiвлi" у вiдповiдному вiдмiнку.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.