КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 9 червня 2011 р. N 621


Про затвердження Порядку використання коштiв, передбачених у державному бюджетi для фiнансування заходiв з виконання мiжнародних зобов'язань України за Рамковою конвенцiєю ООН про змiну клiмату та Кiотським протоколом до неї

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Затвердити Порядок використання коштiв, передбачених у державному бюджетi для фiнансування заходiв з виконання мiжнародних зобов'язань України за Рамковою конвенцiєю ООН про змiну клiмату та Кiотським протоколом до неї, що додається.

Прем'єр-мiнiстр України М. АЗАРОВ

Iнд. 70

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 9 червня 2011 р. N 621

ПОРЯДОК
використання коштiв, передбачених у державному бюджетi для фiнансування заходiв з виконання мiжнародних зобов'язань України за Рамковою конвенцiєю ООН про змiну клiмату та Кiотським протоколом до неї

     1. Цей Порядок визначає механiзм використання коштiв, передбачених у державному бюджетi за програмою "Фiнансування заходiв з виконання мiжнародних зобов'язань України за Рамковою конвенцiєю ООН про змiну клiмату та Кiотським протоколом до неї" (далi - бюджетнi кошти).

     2. Головним розпорядником бюджетних коштiв та вiдповiдальним виконавцем бюджетної програми є Держекоiнвестагентство.

     3. Бюджетнi кошти спрямовуються Держекоiнвестагентством на:

     сплату внескiв до бюджетiв Рамкової конвенцiї ООН про змiну клiмату та Кiотського протоколу до неї;

     сплату заборгованостi до бюджетiв Рамкової конвенцiї ООН про змiну клiмату та Кiотського протоколу до неї, зокрема вiдповiдно до графiкiв її реструктуризацiї;

     оплату банкiвських послуг та послуг з письмового перекладу рахункiв i повiдомлень секретарiатiв мiжнародних органiзацiй та конвенцiйних органiв.

     4. Сплата внескiв до бюджетiв Рамкової конвенцiї ООН про змiну клiмату та Кiотського протоколу до неї здiйснюється на пiдставi рахункiв секретарiатiв мiжнародних органiзацiй та конвенцiйних органiв в установленому порядку.

     5. Вiдображення у первинному та бухгалтерському облiку iнформацiї про отриманi (створенi) оборотнi i необоротнi активи, а також вiдкриття рахункiв, реєстрацiя, облiк зобов'язань в органах Казначейства та проведення операцiй, пов'язаних з використанням бюджетних коштiв, здiйснюються у порядку, встановленому Казначейством.

     6. Складення i подання фiнансової та бюджетної звiтностi про використання бюджетних коштiв, а також контроль за їх цiльовим та ефективним витрачанням здiйснюються в установленому порядку.

     7. Держекоiнвестагентство подає щокварталу до 20 числа наступного мiсяця та до 20 сiчня наступного року Мiнприроди i Мiнфiну iнформацiю про використання коштiв за напрямами вiдповiдно до пункту 3 цього Порядку.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.