Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 65 від 31.01.2012

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

25.06.11 N 541


Про затвердження Порядку прийняття Державною митною службою України вiд iмпортерiв пiдакцизних товарiв (продукцiї) декларацiй про максимальнi роздрiбнi цiни на пiдакцизнi товари (продукцiю)

     Вiдповiдно до роздiлу VI Податкового кодексу України в частинi декларування максимальних роздрiбних цiн на пiдакцизнi товари (продукцiю) наказую:

     1. Затвердити Порядок прийняття Державною митною службою України вiд iмпортерiв пiдакцизних товарiв (продукцiї) декларацiй про максимальнi роздрiбнi цiни на пiдакцизнi товари (продукцiю), що додається.

     2. Визначити Департамент митних платежiв (Гiла С.П.) вiдповiдальним з питань прийняття вiд iмпортерiв пiдакцизних товарiв (продукцiї) декларацiй про максимальнi роздрiбнi цiни на пiдакцизнi товари (продукцiю).

     3. Керiвникам митних органiв забезпечити iнформування суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi про вимоги цього наказу.

     4. Установити, що цей наказ набирає чинностi через 10 днiв з дня його пiдписання.

     5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Т.в.о. Голови Державної митної служби України О.М.Дороховський

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної митної служби України
вiд 25.06.2011р. N 541

Порядок прийняття Державною митною службою України вiд iмпортерiв пiдакцизних товарiв (продукцiї) декларацiй про максимальнi роздрiбнi цiни на пiдакцизнi товари (продукцiю)

     1. Декларацiя про максимальнi роздрiбнi цiни на пiдакцизнi товари (продукцiю) (далi - декларацiя), форму якої затверджено наказом Державної митної служби України та Державної податкової адмiнiстрацiї України вiд 24.12.2010 N 1535/1027 "Про затвердження форми Декларацiї про максимальнi роздрiбнi цiни на пiдакцизнi товари (продукцiю), Порядку складання та подання декларацiї про максимальнi роздрiбнi цiни на пiдакцизнi товари (продукцiю)", зареєстрованим в Мiнiстерствi юстицiї України 19.01.2011 за N 78/18816 (далi - Наказ), подається уповноваженою особою iмпортера пiдакцизних товарiв (продукцiї) Держмитслужбi України не пiзнiше нiж за п'ять календарних днiв до дати встановлення максимальних роздрiбних цiн.

     2. Декларацiя подається посадовiй особi, визначенiй керiвником пiдроздiлу Держмитслужби України, до функцiй якого належить облiк та контроль декларацiй про максимальнi роздрiбнi цiни на пiдакцизнi товари (продукцiю) (далi - Пiдроздiл), у двох примiрниках та її електронна копiя - на цифровому носiї iнформацiї.

     3. Прийнята декларацiя реєструється посадовою особою Пiдроздiлу в електронному Журналi реєстрацiї декларацiй про максимальнi роздрiбнi цiни на пiдакцизнi товари (продукцiю) (далi - Журнал реєстрацiї декларацiй), форма якого додається.

     4. Реєстрацiйний номер i дата прийняття декларацiї проставляються на обох її примiрниках.

     5. Журнал реєстрацiї декларацiй заповнюється вiдповiдальною посадовою особою Пiдроздiлу на пiдставi iнформацiї з електронної копiї декларацiї.

     6. В кiнцi року електронний Журнал реєстрацiї декларацiй роздруковується та залишається в справах Пiдроздiлу.

     7. Керiвник Пiдроздiлу (або особа, що його замiщує) на обох примiрниках декларацiї пiсля слiв "Держмитслужби України" проставляє свiй пiдпис, який завiряється печаткою Управлiння справами Держмитслужби України, що свiдчить про прийняття Держмитслужбою декларацiї.

     8. Один примiрник декларацiї в день її подання повертається уповноваженiй особi iмпортера, про що на другому примiрнику декларацiї вчиняється запис

"Отримано   "
(iнiцiали, прiзвище особи, яка отримала декларацiю; пiдпис, дата отримання).

     Другий примiрник залишається в справах Пiдроздiлу.

     9. З метою забезпечення контролю за сплатою податкiв пiд час митного оформлення пiдакцизних товарiв (продукцiї), увезених (пересланих) на митну територiю України, Пiдроздiл готує супровiдний лист i надсилає з ним до митного органу, де здiйснюватиметься митне оформлення пiдакцизних товарiв (продукцiї), електронну копiю декларацiї.

     10. З метою iнформування у строк, що не перевищує двох робочих днiв з дня прийняття вiд iмпортера декларацiї, Пiдроздiл готує супровiдний лист i надсилає з ним до Державної податкової служби України копiю декларацiї з реєстрацiйним номером та датою її прийняття.

     11. Декларацiя не приймається у разi:

     подання пiзнiше нiж за п'ять календарних днiв до дати встановлення у нiй максимальних роздрiбних цiн;

     невiдповiдностi її форми тiй, що визначена Наказом.

Директор Департаменту митних платежiв С.П.Гiла

 

Додаток
до Порядку прийняття Державною митною службою України вiд iмпортерiв пiдакцизних товарiв (продукцiї) декларацiй про максимальнi роздрiбнi цiни на пiдакцизнi товари (продукцiю)
Форма

Журнал реєстрацiї декларацiй про максимальнi роздрiбнi цiни на пiдакцизнi товари (продукцiю)

N з/п Реєстрацiйний номер декларацiї Дата прийняття декларацiї Повне найменування iмпортера Код за ЄДРПОУ Мiсцезнаходження iмпортера
           
           
           
           
           
           
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.