Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 743 від 25.12.2012

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

09.08.11 N 730


Про внесення змiн до вiдомчих Класифiкаторiв з питань митної статистики, якi використовуються в процесi оформлення митних декларацiй, затверджених наказом Держмитслужби вiд 15.02.2011 N 107

     З метою вдосконалення вiдомчих класифiкаторiв з питань митної статистики, якi використовуються в процесi оформлення митних декларацiй, наказую:

     1. Доповнити роздiл 1 "Пiльги, наданi у виглядi звiльнення вiд обкладення товарiв податком на додану вартiсть" Класифiкатора пiльг в обкладеннi товарiв податком на додану вартiсть рядком такого змiсту:

"

146 Податковий кодекс України,
роздiл V, стаття 197, пункт 197.1, пiдпункт 197.1.23
Прилади, обладнання, матерiали, крiм пiдакцизних, науковим установам та науковим органiзацiям, вищим навчальним закладам III - IV рiвнiв акредитацiї, внесеним до Державного реєстру наукових органiзацiй, яким надається пiдтримка держави.

"

     2. Внести до Класифiкатора пiльг в обкладеннi товарiв увiзним митом такi змiни:

     у роздiлi 1. "Пiльги, наданi у виглядi звiльнення вiд обкладення товарiв увiзним митом" рядок за кодом "053" виключити.

     3. Внести до Класифiкатора пiльг в обкладеннi товарiв податком на додану вартiсть такi змiни:

     у роздiлi 1. "Пiльги, наданi у виглядi звiльнення вiд обкладення товарiв податком на додану вартiсть" рядок за кодом "112" викласти в такiй редакцiї:

"

112 Податковий Кодекс України,
роздiл ХХ, пiдроздiл 2, пункт 23
До 1 сiчня 2014 року вiдходи та брухт чорних i кольорових металiв та деревини товарних позицiй 4401, 4403, 4404 згiдно з УКТЗЕД (крiм брикетiв та гранул товарної пiдкатегорiї УКТЗЕД 4401 30 90 00).

"

     4. Внести до Класифiкатора способiв розрахунку такi змiни:

     рядок за кодом способу розрахунку "86" виключити;

     доповнити пiсля рядку за кодом "17" рядком такого змiсту:

"

87 Подання податкового векселя при ввезеннi устаткування, обладнання та комплектуючих, що не виробляються в Українi, пiдприємствами суднобудiвної промисловостi.

"

     пiсля рядку за кодом "92" рядком такого змiсту:

"

93 Цiльова субсидiя на суму ввiзного мита, що нараховується згiдно з митним законодавством України при ввезеннi в Україну для реалiзацiї проектiв технологiчних паркiв нових устаткування, обладнання та комплектуючих, а також матерiалiв, якi не виробляються в Українi.

".

     5. Начальникам регiональних митниць, митниць довести цей наказ до вiдома юридичних i фiзичних осiб.

     6. Департаменту митних iнформацiйних технологiй та статистики (Пашко П.В.) протягом 10 робочих днiв з дня пiдписання цього наказу доопрацювати програмне забезпечення з урахуванням його положень.

     7. Установити, що цей наказ набирає чинностi через 10 днiв з дня його пiдписання.

     8. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Державної митної служби України Дороховського О.М.

Т.в.о. Голови Державної митної служби України С.Д.Дериволков
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.