ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiн до Регламенту Верховної Ради України

     Верховна Рада України постановляє:

     1. Внести до Регламенту Верховної Ради України, затвердженого Законом України "Про Регламент Верховної Ради України" (Вiдомостi Верховної Ради України, 2010 р., NN 14 - 17, ст. 133), такi змiни:

     1) частину другу статтi 96 доповнити словами "але не ранiше нiж через два днi пiсля надання народним депутатам висновку головного комiтету (або тимчасової спецiальної комiсiї у разi її створення), висновкiв iнших комiтетiв";

     2) статтю 98 викласти у такiй редакцiї:

     "Стаття 98. Надання законопроектiв народним депутатам

     1. Зареєстрованi у Верховнiй Радi законопроекти, крiм тих, що розглядаються Верховною Радою за спецiальними процедурами, надаються народному депутату шляхом розсилки на адресу електронної пошти на поштовому серверi Верховної Ради iнформацiйного листа про реєстрацiю законопроектiв.

     2. Iнформацiйний лист про реєстрацiю законопроектiв надсилається народному депутату на адресу електронної пошти на поштовому серверi Верховної Ради на початку робочого дня, наступного за днем направлення вiдповiдного законопроекту до головного комiтету (або тимчасової спецiальної комiсiї у разi її створення), але не ранiше дня його розмiщення у базi даних законопроектiв електронної комп'ютерної мережi веб-сайту Верховної Ради. Iнформацiйний лист має мiстити посилання на вiдповiднi сторiнки бази даних законопроектiв електронної комп'ютерної мережi веб-сайту Верховної Ради.

     3. Висновки комiтетiв до зареєстрованих законопроектiв, законопроекти, пiдготовленi до другого та наступних читань, i супровiднi документи до них надаються народним депутатам в паперовому виглядi, а також в електронному - шляхом введення вiдповiдної iнформацiї до бази даних законопроектiв електронної комп'ютерної мережi веб-сайту Верховної Ради".

     2. Цей Закон набирає чинностi з дня, наступного за днем його опублiкування.

Президент України В. ЯНУКОВИЧ

м. Київ
9 грудня 2011 року
N 4162-VI

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.