ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiн до Закону України "Про операцiї з давальницькою сировиною у зовнiшньоекономiчних вiдносинах"

     Верховна Рада України постановляє:

     I. Внести до Закону України "Про операцiї з давальницькою сировиною у зовнiшньоекономiчних вiдносинах" (Вiдомостi Верховної Ради України, 2002 р., N 6, ст. 40) такi змiни:

     1. У статтi 1:

     абзац шостий виключити;

     в абзацi сьомому:

     слова "по ТН ЗЕД" замiнити словами "згiдно з УКТ ЗЕД";

     доповнити реченням такого змiсту: "З урахуванням технологiчних особливостей переробки Кабiнет Мiнiстрiв України за поданням центрального органу виконавчої влади з питань економiчної полiтики може вiдносити до операцiй з давальницькою сировиною у зовнiшньоекономiчних вiдносинах окремi види операцiй, якщо не вiдбувається змiна коду згiдно з УКТ ЗЕД".

     2. У статтi 7:

     у частинi першiй слова i цифру "належать до операцiй з давальницькою сировиною, зазначених в абзацi шостому статтi 1 цього Закону" замiнити словами i цифрою "належать до операцiй з давальницькою сировиною у зовнiшньоекономiчних вiдносинах, зазначених в абзацi сьомому статтi 1 цього Закону";

     у частинi другiй слова "в абзацi шостому" замiнити словами "в абзацi сьомому".

     3. У текстi Закону слова "Мiнiстерство економiки та з питань європейської iнтеграцiї України" в усiх вiдмiнках замiнити словами "центральний орган виконавчої влади з питань економiчної полiтики" у вiдповiдному вiдмiнку.

     II. Прикiнцевi положення

     1. Цей Закон набирає чинностi з дня, наступного за днем його опублiкування.

     2. Кабiнету Мiнiстрiв України у тримiсячний строк з дня набрання чинностi цим Законом:

     затвердити нормативно-правовi акти, що випливають iз цього Закону;

     привести свої нормативно-правовi акти у вiдповiднiсть iз цим Законом;

     забезпечити приведення мiнiстерствами та iншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актiв у вiдповiднiсть iз цим Законом;

     розробити i затвердити порядок вiднесення Кабiнетом Мiнiстрiв України окремих видiв операцiй до операцiй з давальницькою сировиною у зовнiшньоекономiчних вiдносинах у разi, якщо не вiдбувається змiна коду згiдно з УКТ ЗЕД.

Президент України В. ЯНУКОВИЧ

м. Київ
9 грудня 2011 року
N 4099-VI

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.