ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

02.02.12 N 11.1/3-16.3/901-ЕП

 

Керiвникам митних органiв
Департамент митних iнформацiйних технологiй та статистики


Про застосування документiв, необхiдних для проведення попереднього документального контролю

     Держмитслужбою в рамках угод про iнформацiйне спiвробiтництво та протоколiв про iнформацiйний обмiн завершено одержання вiд контролюючих органiв поточної iнформацiї щодо виданих ними документiв, необхiдних для проведення фiтосанiтарного та екологiчного контролю в пунктах пропуску через державний кордон України у формi попереднього документального контролю:

     - карантинного дозволу, що видається Держветфiтослужбою згiдно iз статтею 37 Закону України "Про карантин рослин";

     - висновку Мiнприроди про те, що вiдходи, якi включенi до Зеленого перелiку вiдходiв, не пiдпадають пiд дiю пунктiв 6 - 33 Положення про контроль за транскордонними перевезеннями небезпечних вiдходiв та їх утилiзацiєю/видаленням, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 13 липня 2000 р. N 1120.

     Зазначена iнформацiя знаходиться в ЄАIС Держмитслужби (роздiл "Контроль за доставкою вантажiв" - пiдроздiл "Попереднiй документальний контроль" - програмно-iнформацiйний комплекс "Проведення попереднього документального контролю").

     З урахуванням цього, починаючи з 06.02.2012 прошу забезпечити виконання вимог пiдпунктiв 5 та 6 пункту 2.8. Iнструкцiї з органiзацiї роботи посадових осiб митних органiв пiд час здiйснення попереднього документального контролю, затвердженої наказом Держмитслужби вiд 05.12.2011 N 1027, у повному обсязi.

Директор Департаменту класифiкацiї товарiв та заходiв регулювання ЗЕД, член колегiї Держмитслужби А.Є. Гутник
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.