Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 297 від 31.05.2012

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

06.02.12 N 82


Про створення митного поста "Одеса - гавань" Пiвденної митницi

     Вiдповiдно до статтi 16 Митного кодексу України, з метою оптимiзацiї структури Пiвденної митницi наказую:

     1. Створити в межах граничної штатної чисельностi Пiвденної митницi та пiдпорядкувати їй митний пост "Одеса - гавань", установивши йому код згiдно з Класифiкатором митних органiв України та їх структурних пiдроздiлiв, спецiалiзованих митних установ та органiзацiй, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 26.04.2006 N 335 (зi змiнами) (далi - Класифiкатор) - 500200000.

     2. Начальнику Пiвденної митницi Вдовиченку О.А.:

     2.1. У дводенний термiн з дня видання цього наказу унести вiдповiднi змiни до структури та штатного розпису митницi i подати їх на затвердження до Держмитслужби України.

     2.2. У тижневий термiн з дня видання цього наказу надати Департаменту органiзацiї митного контролю та оформлення обґрунтованi пропозицiї щодо встановлення кодiв структурним пiдроздiлам митницi та дати введення їх у дiю для внесення змiн до Класифiкатора.

     2.3. Довести цей наказ до вiдома фiзичних i юридичних осiб шляхом розмiщення його на iнформацiйних стендах у адмiнiстративному примiщеннi митницi та у примiщеннях де розташованi структурнi пiдроздiли митницi.

     3. Контроль за виконанням наказу покласти на директора Департаменту органiзацiї митного контролю та оформлення, члена колегiї Держмитслужби України Сьомку С.М.

Голова Служби I.Г.Калєтнiк
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.