ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

01.03.12 N 136


Про внесення змiн до Реєстру центральних сортувальних станцiй, регiональних сортувальних станцiй i до Класифiкатора мiсць прибуття

     На пiдставi iнформацiї експрес-перевiзника про припинення функцiонування центральної сортувальної станцiї та вiдкриття центральної сортувальної станцiї за новою адресою, вiдповiдно до роздiлiв II, VIII Iнструкцiї з органiзацiї митного контролю та митного оформлення мiжнародних експрес-вiдправлень, що перемiщуються (пересилаються) через митний кордон України, затвердженої наказом Державної митної служби України вiд 03.09.2007 N 728, зареєстрованим у Мiнiстерствi юстицiї України 21.09.2007 за N 1081/14348 (зi змiнами), а також з метою актуалiзацiї iнформацiї щодо мiсць прибуття автотранспорту наказую:

     1. Виключити центральну сортувальну станцiю товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "IНТЕРНЕШНЛ КУР'ЄР СЕРВIС" (код за ЄДРПОУ 36392903), розташовану за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський район, с. Петропавловська Борщагiвка, вул. Велика Кiльцева, 4-В, iз Реєстру центральних сортувальних станцiй, регiональних сортувальних станцiй.

     2. Включити центральну сортувальну станцiю товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "IНТЕРНЕШНЛ КУР'ЄР СЕРВIС" (код за ЄДРПОУ 36392903), розташовану за адресою: Київська область, смт Ворзель, вул. Ковельська, 10, до Реєстру центральних сортувальних станцiй, регiональних сортувальних станцiй.

     3. Внести до Класифiкатора мiсць прибуття (далi - Класифiкатор), затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 17.05.2011 N 395 (зi змiнами), такi змiни:

     рядок 30 Класифiкатора виключити.

     У зв'язку з цим рядки 31-310 уважати вiдповiдно рядками 30-309;

     доповнити Класифiкатор новим рядком такого змiсту:

N пп. Код митницi, назва Назва Населений пункт Вулиця (провулок, майдан) Код мiсця прибуття Код суб'єкта господарювання за ЄДРПОУ/ДРФО
310 10000, Київська регiональна митниця ЦСС ТОВ "IНТЕРНЕШНЛ КУР'ЄР СЕРВIС" СМТ ВОРЗЕЛЬ ВУЛ. КОВЕЛЬСЬКА, 10 100-043-100 -

     4. Департаменту органiзацiї митного контролю та оформлення (Сьомка С.М.) забезпечити внесення до програмно-iнформацiйного комплексу "Реєстр центральних сортувальних станцiй, регiональних сортувальних станцiй" Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи Держмитслужби України iнформацiї, зазначеної в пунктах 1-2 цього наказу.

     5. Департаменту органiзацiї митного контролю та оформлення (Сьомка С.М.) i сектору з питань взаємодiї зi ЗМI та громадськiстю (Мочалова-Колесник О.С.) забезпечити розмiщення цього наказу на вiдомчому веб-сайтi Держмитслужби України в мережi Iнтернет та актуалiзацiю рубрики "Класифiкатори" веб-сайта Держмитслужби України в мережi Iнтернет з урахуванням положень цього наказу.

     6. Начальникам Київської регiональної митницi, митниць iнформувати суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi та громадян про вимоги цього наказу шляхом висвiтлення його на наочних iнформацiйних стендах у мiсцях розташування пiдроздiлiв митного оформлення митницi.

     7. Установити, що цей наказ набирає чинностi з 02.03.2012, крiм пункту 1 цього наказу, який набирає чинностi з 06.03.2012.

     8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Служби Дороховського О.М.

Голова Служби I.Г.Калєтнiк
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.