ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

14.04.12 N 11.1/2-12.2/4362-ЕП

 

Керiвникам митних органiв


     У зв'язку зi зверненнями митних органiв та суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, за результатами аналiзу практики застосування тимчасової декларацiї, внести до листа Держмитслужби вiд 08.11.2010 N 11/7-10.10/13719-ЕП (зi змiнами) такi змiни:

     1. Доповнити абзац сьомий пункту 1 пiсля слiв "ввезеного у попереднiй партiї" словами в дужках "(у разi доцiльностi повторного вiдбору проб (зразкiв) одного й того самого товару)".

     2. У пунктi 2 слова "шостому - восьмому" замiнити словами "шостому та сьомому".

     3. Доповнити пункт 8 трьома новими абзацами такого змiсту:

     "При цьому копiя акта, за яким товари розмiщенi на складi тимчасового зберiгання, надається посадовiй особi митного органу, яка здiйснює оформлення вiдповiдної ВМД. Зазначеною посадовою особою вказуються вiдомостi про вiдповiднi акт, за яким товари розмiщенi на складi тимчасового зберiгання, та склад тимчасового зберiгання (незалежно вiд того, чи здiйснюватиметься завершення митного оформлення товарiв за цiєю ВМД, чи в митному оформленнi товарiв за нею буде вiдмовлено):

     у разi застосування ВМД на паперовому носiї - в доповненнi до ВМД з посиланням на графи 44 та 49 ВМД згiдно з пунктом 6 роздiлу I Iнструкцiї про порядок заповнення вантажної митної декларацiї, затвердженої наказом Держмитслужби вiд 09.07.97 N 307 (зi змiнами). Вiдомостi засвiдчуються пiдписом i вiдбитком особистої номерної печатки такої посадової особи та вносяться до граф 44 та 49 електронної копiї ВМД у встановленому порядку;

     при електронному декларуваннi - у графах 44 та 49 електронної ВМД.".

Перший заступник Голови Служби О.М.Дороховський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.