ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiн до Закону України "Про державне регулювання виробництва i обiгу спирту етилового, коньячного i плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробiв" щодо функцiй уповноваженого органу

     Верховна Рада України постановляє:

     I. Внести до Закону України "Про державне регулювання виробництва i обiгу спирту етилового, коньячного i плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробiв" (Вiдомостi Верховної Ради України, 1995 р., N 46, ст. 345 iз наступними змiнами) такi змiни:

     1. Частину третю статтi 16 замiнити двома частинами такого змiсту:

     "Суб'єкти господарювання, якi отримали передбаченi цим Законом лiцензiї, подають до органу виконавчої влади, уповноваженого Кабiнетом Мiнiстрiв України видавати такi лiцензiї, щомiсяця до 10 числа наступного мiсяця звiт про обсяги виробництва та/або обiгу (в тому числi iмпорту та експорту) спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробiв за формою, встановленою цим органом.

     Контроль за сплатою рiчної плати за лiцензiї здiйснюється органом виконавчої влади, уповноваженим Кабiнетом Мiнiстрiв України видавати лiцензiї на виробництво або iмпорт, експорт спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробiв, оптову торгiвлю спиртом, оптову та роздрiбну торгiвлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. Для здiйснення контролю суб'єкт господарювання подає зазначеному органу копiю платiжного доручення з вiдмiткою банку про сплату".

     2. Частину другу статтi 17 доповнити абзацом вiсiмнадцятим такого змiсту:

     "неподання чи несвоєчасного подання звiту або подання звiту з недостовiрними вiдомостями про обсяги виробництва та/або обiгу (в тому числi iмпорту та експорту) спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробiв до органу виконавчої влади, уповноваженого Кабiнетом Мiнiстрiв України видавати вiдповiднi лiцензiї, - у розмiрi 1700 гривень".

     II. Прикiнцевi положення

     1. Цей Закон набирає чинностi з дня, наступного за днем його опублiкування.

     2. Кабiнету Мiнiстрiв України протягом трьох мiсяцiв з дня набрання чинностi цим Законом:

     привести свої нормативно-правовi акти у вiдповiднiсть iз цим Законом;

     забезпечити перегляд та приведення вiдповiдними центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актiв у вiдповiднiсть iз цим Законом.

Президент України В. ЯНУКОВИЧ

м. Київ
4 липня 2012 року
N 5039-VI

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.