Документ скасований: Наказ МВС № 460/323 від 03.07.2024

МIНIСТЕРСТВО ВНУТРIШНIХ СПРАВ УКРАЇНИ
МIНIСТЕРСТВО ФIНАНСIВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

21.06.2012 N 554/752


Про затвердження Порядку взаємодiї Державної мiграцiйної служби України та Державної податкової служби України при перевiрцi достовiрностi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв або серiї та номера паспорта фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
26 липня 2012 р. N 1257/21569


     Вiдповiдно до Правил оформлення i видачi паспорта громадянина України для виїзду за кордон i проїзного документа дитини, їх тимчасового затримання та вилучення, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 31 березня 1995 року N 231 (зi змiнами), наказуємо:

     1. Затвердити Порядок взаємодiї Державної мiграцiйної служби України та Державної податкової служби України при перевiрцi достовiрностi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв або серiї та номера паспорта фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон, що додається.

     2. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Мiнiстерства внутрiшнiх справ України та Державної податкової адмiнiстрацiї України вiд 19 червня 2003 року N 647/303 "Про затвердження Порядку взаємодiї Мiнiстерства внутрiшнiх справ України та Державної податкової адмiнiстрацiї України при перевiрцi достовiрностi iдентифiкацiйного номера фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 07 липня 2003 року за N 557/7878.

     3. Департаменту iнформацiйних технологiй Державної мiграцiйної служби України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України в установленому порядку.

     4. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на Голову Державної мiграцiйної служби України та Голову Державної податкової служби України.

Мiнiстр внутрiшнiх справ України генерал внутрiшньої служби України В. Ю. Захарченко
Мiнiстр фiнансiв України Ю. В. Колобов
ПОГОДЖЕНО:
Голова Державної мiграцiйної служби України М. М. Ковальчук
Голова Державної податкової служби України О. В. Клименко

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мiнiстерства внутрiшнiх справ України, Мiнiстерства фiнансiв України
21.06.2012 N 554/752
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
26 липня 2012 р. N 1257/21569

ПОРЯДОК
взаємодiї Державної мiграцiйної служби України та Державної податкової служби України при перевiрцi достовiрностi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв або серiї та номера паспорта фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

I. Загальнi положення

     1.1. Цей Порядок розроблено вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 31 березня 1995 року N 231 "Про затвердження Правил оформлення i видачi паспорта громадянина України для виїзду за кордон i проїзного документа дитини, їх тимчасового затримання та вилучення" у частинi використання iнформацiйного фонду Державного реєстру фiзичних осiб - платникiв податкiв (далi - Державний реєстр) для перевiрки достовiрностi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв (далi - реєстрацiйний номер) або серiї та номера паспорта громадянина України (для фiзичних осiб, якi через свої релiгiйнi переконання вiдмовляються вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв та офiцiйно повiдомили про це вiдповiдний орган державної податкової служби i мають вiдмiтку у паспортi) (далi - серiя та номер паспорта) фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

     1.2. Цим Порядком установленi правила оформлення та подання Державною мiграцiйною службою України (далi - ДМС) до Державної податкової служби України (далi - ДПС) запитiв про достовiрнiсть реєстрацiйного номера або серiї та номера паспорта фiзичної особи (далi - запит) i оформлення та надання вiдповiдей ДПС на такi запити (далi - вiдповiдь на запит).

     1.3. ДМС та ДПС здiйснюють обмiн iнформацiєю з використанням засобiв електронної пошти та/або магнiтних носiїв даних.

     1.4. Суб'єкти iнформацiйного обмiну:

     вiд ДМС - уповноважений структурний пiдроздiл ДМС, на який покладено функцiї Головного обчислювального центру Державної iнформацiйної системи реєстрацiйного облiку фiзичних осiб та їх документування (далi - уповноважений пiдроздiл);

     вiд ДПС - структурний пiдроздiл Департаменту iнформатизацiї та облiку платникiв податкiв ДПС (далi - структурний пiдроздiл).

     1.5. ДМС та ДПС гарантують використання отриманої в результатi iнформацiйного обмiну iнформацiї виключно iз службовою метою. Така iнформацiя не пiдлягає розповсюдженню та передаванню третiй сторонi.

II. Порядок взаємодiї Державної iнформацiйної системи реєстрацiйного облiку фiзичних осiб та їх документування та Державного реєстру

     2.1. Запити, що передаються уповноваженим пiдроздiлом до структурного пiдроздiлу, формуються на базi iнформацiї Державної iнформацiйної системи реєстрацiйного облiку фiзичних осiб та їх документування (далi - ДIС).

     2.1.1. Назва iнформацiї - фрагмент персональних даних громадян України.

     2.1.2. Склад iнформацiї мiстить:

     реєстрацiйний номер з iнформацiйного фонду Державного реєстру або серiю та номер паспорта з окремого реєстру Державного реєстру (далi - Окремий реєстр);

     дату народження громадянина;

     прiзвище, iм'я та по батьковi громадянина;

     мiсце проживання громадянина;

     примiтку.

     2.1.3. Структура запису файла-запиту, що надсилається до структурного пiдроздiлу, наведена в додатку 1 до цього Порядку.

     Iнформацiя до ДПС передається у виглядi архiвних файлiв у Arj-форматi, захищених паролем. Iм'я архiвного файла - EBddmmnn.ARJ.

     Архiвний файл-запит мiстить текстовий файл з iменем EBddmmnn.DPA, який надходить з уповноваженого пiдроздiлу.

     Для архiвацiї файлiв обмiну використовується програма Arj узгодженої сторонами версiї.

     2.1.4. Строк передачi iнформацiї, зазначеної в пiдпунктi 2.1.2 пункту 2.1 цього роздiлу, - протягом дня, але не пiзнiше:

     18 год. 00 хв. - при пересиланнi засобами електронної пошти;

     16 год. 30 хв. - при пересиланнi на магнiтних носiях.

     2.1.5. Вид режиму перевiрки (регламентний або оперативний) визначається значенням порядкового номера файла-запиту протягом поточного дня в iменi архiвного файла та файла-запиту (значення nn у пiдпунктi 2.1.3 пункту 2.1 цього роздiлу).

     Для перевiрки реєстрацiйних номерiв у регламентному режимi використовується значення nn = 00 в iменi архiвного файла (EBddmm00.ARJ).

     Для перевiрки реєстрацiйних номерiв в оперативному режимi використовується значення nn вiд 01 до 99 в iменi архiвного файла (EBddmm01.arj, EBddmm02.arj i т. д. до EBddmm99.arj).

     2.2. Вiдповiдi на запити, що передаються структурним пiдроздiлом уповноваженому пiдроздiлу, формуються на базi iнформацiї iнформацiйного фонду Державного реєстру i включають:

     2.2.1. Назву iнформацiї - фрагмент персональних даних громадян України iз зазначенням результатiв перевiрки.

     2.2.2. Реквiзити iнформацiї, зазначеної в пiдпунктi 2.2.1 цього пункту:

     фрагмент персональних даних громадян України вiдповiдно до складу iнформацiї, наведеної у пiдпунктi 2.1.2 цього пункту, доповнений результатами перевiрки:

     дату народження громадянина;

     прiзвище, iм'я та по батьковi громадянина;

     мiсце проживання громадянина;

     ознаку перевiрки достовiрностi реєстрацiйного номера або серiї та номера паспорта;

     примiтку.

     2.2.3. Структура запису файла-вiдповiдi, що надсилається до уповноваженого пiдроздiлу, наведена в додатку 2 до цього Порядку.

     Iнформацiя до уповноваженого пiдроздiлу передається у виглядi архiвних файлiв у Arj-форматi, захищених паролем. Iм'я архiвного файла - ZEddmmnn.ARJ.

     Будь-який архiвний файл мiстить один оброблений файл з iменем ZEddmmnn.DPA, який надходить вiд структурного пiдроздiлу. За кiлькiстю записiв та змiстом кожного запису (до 14 роздiлювача) вiн збiгається з файлом EBddmmnn.DPA.

     2.2.4. Строки пiдготовки iнформацiї, зазначеної в пунктi 2.2 цього роздiлу, визначаються видом режиму оброблення - регламентним або оперативним.

     Перевiрка реєстрацiйного номера або серiї та номера паспорта:

     у регламентному режимi здiйснюється протягом трьох робочих днiв з дня отримання файла-запиту;

     в оперативному режимi здiйснюється протягом робочого дня з дня отримання файла-запиту.

III. Технiчнi умови здiйснення обмiну

     3.1. Iнформацiйний обмiн здiйснюється засобами електронної пошти структурного пiдроздiлу та уповноваженого пiдроздiлу з використанням модемних телефонiв.

     Iнiцiатором зв'язку (установлення з'єднання) є уповноважений пiдроздiл.

     Програмнi засоби електронної пошти та поштовий агент-робот, що використовуються з боку ДIС при органiзацiї взаємодiї, установлюються та супроводжуються фахiвцями уповноваженого пiдроздiлу вiдповiдно до наданих структурним пiдроздiлом iнсталяцiйних пакетiв програмного забезпечення та експлуатацiйної документацiї.

     3.2. У разi вiдсутностi стабiльного модемного зв'язку для iнформацiйного обмiну використовуються магнiтнi носiї даних, якi передаються кур'єром. Органiзацiю доставляння магнiтних носiїв даних забезпечує уповноважений пiдроздiл.

     Результати перевiрки передаються на тому самому носiї, на якому були наданi запити.

     Режим оброблення - оперативний або регламентний - визначається у супровiдних листах до носiя.

     Пiдтвердження про отримання результатiв перевiрки надається уповноваженим пiдроздiлом до структурного пiдроздiлу в супровiдному листi разом з наданням чергового запиту.

     Про неможливiсть зчитування даних з магнiтного носiя повiдомляється вiдповiдальною особою за контактними телефонами.

     При цьому уповноважений пiдроздiл готує копiю тiєї самої iнформацiї на аналогiчному носiї та подає її до структурного пiдроздiлу.

     Зразок супровiдного листа до магнiтного носiя даних, що направляє уповноважений пiдроздiл, наведено в додатку 3 до цього Порядку.

     Зразок супровiдного листа до магнiтного носiя даних, що направляє структурний пiдроздiл, наведено в додатку 4 до цього Порядку.

     Облiк магнiтних носiїв iнформацiї здiйснюється уповноваженим пiдроздiлом вiдповiдно до Iнструкцiї про порядок облiку, зберiгання i використання документiв, справ, видань та iнших матерiальних носiїв iнформацiї, якi мiстять службову iнформацiю, затвердженої постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27 листопада 1998 року N 1893 (зi змiнами).

IV. Формування вiдомостей про достовiрнiсть реєстрацiйного номера з iнформацiйного фонду Державного реєстру або серiї та номера паспорта з Окремого реєстру

     4.1. Вiдомостi кожного запису файла-запиту перевiряються на вiдповiднiсть даним iнформацiйного фонду Державного реєстру таким чином:

     4.1.1. Виконується перевiрка наявностi реєстрацiйного номера громадянина в Державному реєстрi або серiї та номера паспорта в Окремому реєстрi.

     4.1.2. У разi наявностi реєстрацiйного номера громадянина в Державному реєстрi або серiї та номера паспорта в Окремому реєстрi здiйснюється перевiрка вiдповiдностi значень полiв "Дата народження", "Прiзвище", "Iм'я", "По батьковi" особи, якiй належить цей номер або серiя та номер паспорта, значенням таких полiв у записi файла-запиту.

     4.1.3. У разi їх вiдповiдностi поле "Ознака перевiрки" файла ZEddmmnn.DPA набирає значення "1" - "реєстрацiйний номер дiйсний", що пiдтверджує достовiрнiсть реєстрацiйного номера або серiї та номера паспорта особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

     4.1.4. При невiдповiдностi хоча б одного iз значень полiв, указаних у пiдпунктi 4.1.2 цього пункту, даним iнформацiйного фонду Державного реєстру поле "Ознака перевiрки" файла ZEddmmnn.DPA набирає значення "2" - "розбiжностi в реєстрацiйних даних".

     4.1.5. У разi вiдсутностi реєстрацiйного номера в Державному реєстрi або серiї та номера паспорта в Окремому реєстрi поле "Ознака перевiрки" файла ZEddmmnn.DPA набирає значення "3" - "Реєстрацiйний номер вiдсутнiй в Державному реєстрi" / "Серiя та номер паспорта вiдсутнi в Окремому реєстрi".

     4.1.6. Якщо реєстрацiйний номер у Державному реєстрi лiквiдовано або серiю та номер паспорта знято з облiку в Окремому реєстрi, то поле "Ознака перевiрки" файла ZEddmmnn.DPA набирає значення "4" - "Реєстрацiйний номер закрито" / "Серiю та номер паспорта знято з облiку".

     4.1.7. У разi збiгу в Державному реєстрi сукупностi даних, указаних у пiдпунктi 4.1.2 цього пункту, з даними, достовiрнiсть яких пiдтверджена ранiше, але за iншим реєстрацiйним номером, поле "Ознака перевiрки" файла ZEddmmnn.DPA набирає значення "5" - у полi "Примiтка" проставляється iнший реєстрацiйний номер у Структурi запису файла-вiдповiдi, що надсилається до уповноваженого пiдроздiлу.

     4.2. У випадках, визначених у пiдпунктах 4.1.4 - 4.1.6 пункту 4.1 цього роздiлу, здiйснюється з'ясування причин недостовiрностi реєстрацiйного номера або серiї та номера паспорта шляхом:

     додаткової перевiрки на вiдсутнiсть помилок оператора при перенесеннi iнформацiї з документа, що засвiдчує реєстрацiю фiзичної особи у Державному реєстрi, або серiї та номера паспорта, у якому є вiдмiтка про наявнiсть права здiйснювати будь-якi платежi за серiєю та номером паспорта (для фiзичних осiб, якi через свої релiгiйнi переконання вiдмовляються вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв) (додатки 2 - 4, 8 до Положення про реєстрацiю фiзичних осiб у Державному реєстрi фiзичних осiб - платникiв податкiв, затвердженого наказом Державної податкової адмiнiстрацiї України вiд 17 грудня 2010 року N 954, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 29 грудня 2010 року за N 1388/18683);

     направлення структурним пiдроздiлом повiдомлення про результат перевiрки персональних даних фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон, зразок якого наведено у додатку 5 до цього Порядку, до органу ДПС за мiсцем проживання особи, якiй належить такий номер або серiя та номер паспорта, за даними уповноваженого пiдроздiлу.

     4.3. У разi надходження файла ZEddmmnn.DPA зi значенням "5" у полi "Ознака перевiрки", визначеному у пiдпунктi 4.1.7 пункту 4.1 цього роздiлу, уповноважений пiдроздiл звiряє наявний фрагмент персональних даних громадянина з сукупнiстю даних, за якими виявлено збiг, та направляє повторний запит до структурного пiдроздiлу.

     4.4. У разi виявлення помилок оператора уповноважений пiдроздiл повторно направляє виправлений файл-запит до структурного пiдроздiлу вiдповiдно до роздiлу II цього Порядку.

     4.5. За результатами перевiрки виявлених невiдповiдностей в реєстрацiйних даних, визначених у пiдпунктi 4.1.4 пункту 4.1 цього роздiлу, фiзичнiй особi видається довiдка про перевiрку реєстрацiйних даних отримувача паспорта громадянина України для виїзду за кордон (додаток 6) (далi - довiдка).

     Пiсля з'ясування причин таких невiдповiдностей за зверненням громадянина орган державної податкової служби видає особi документ, що пiдтверджує реєстрацiю у Державному реєстрi, або вносить змiни до такого реєстру стосовно осiб, якi облiковуються за серiєю та номером паспорта, та ставить вiдмiтку в довiдцi, якi/яку особа подає до територiального пiдроздiлу ДМС. Уповноважений пiдроздiл повторно направляє файл-запит до структурного пiдроздiлу вiдповiдно до роздiлу II цього Порядку.

V. Захист вiдомостей при iнформацiйнiй взаємодiї

     5.1. При обмiнi iнформацiєю суб'єкти iнформацiйного обмiну забезпечують захист iнформацiї з обмеженим доступом, що передається, згiдно iз Законом України "Про захист iнформацiї в iнформацiйно-телекомунiкацiйних системах".

     5.2. Для взаємної iдентифiкацiї структурного пiдроздiлу та уповноваженого пiдроздiлу використовуються паролi, перелiк яких готується уповноваженим пiдроздiлом i подається до структурного пiдроздiлу один раз на мiсяць в останнiй декадi поточного мiсяця.

     Зразок перелiку паролiв для захисту iнформацiї при взаємодiї уповноваженого пiдроздiлу iз структурним пiдроздiлом наведено в додатку 7 до цього Порядку.

     5.3. Строк дiї перелiку паролiв для захисту iнформацiї при взаємодiї уповноваженого пiдроздiлу iз структурним пiдроздiлом - календарний мiсяць. Перiодичнiсть змiни перелiку паролiв - щомiсяця.

     5.4. Використовуються три типи паролiв: основний та два резервних.

     Перехiд на один з резервних паролiв здiйснюється у разi компрометацiї чинного пароля (основного або одного з резервних) за письмовими повiдомленнями уповноваженого пiдроздiлу окремо за кожним типом пароля iз зазначенням типу пароля на конвертi.

Голова комiсiї з проведення лiквiдацiї Державного департаменту громадянства, iммiграцiї та реєстрацiї фiзичних осiб Мiнiстерства внутрiшнiх справ України В. В. Шейбут
Директор Департаменту податкової, митної полiтики та методологiї бухгалтерського облiку Мiнiстерства фiнансiв України М. О. Чмерук

 

Додаток 1
до Порядку взаємодiї Державної мiграцiйної служби України та Державної податкової служби України при перевiрцi достовiрностi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв або серiї та номера паспорта фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Структура запису файла-запиту, що надсилається до структурного пiдроздiлу

     Архiвний файл у Arj-форматi - EBddmmnn.ARJ мiстить один файл-запит EBddmmnn.DPA у текстовому форматi (де EB - маска iменi файла, dd - день, mm - мiсяць, nn - порядковий номер файла протягом дня формування запиту, DPA - розширення, яке є умовним кодом ДПС в ДIС).

     Перший запис файла мiстить у полi "Реєстрацiйний номер" кiлькiсть записiв у файлi, усi iншi поля першого запису не заповнюються.

     Кожний запис, починаючи з другого, мiстить значення 14 полiв, якi вiдокремлюються одне вiд одного комою.

     Структура запису файлу:

Таблиця

Назва поля Тип поля Довжина поля Обов'язковiсть значення поля Належнiсть даних
Реєстрацiйний номер або серiя та номер паспорта Символьний, фiксований 10 О Державна iнформацiйна система
Канал виїзду Цифровий, фiксований 3 О
Дата народження Цифровий, фiксований 8 О
Прiзвище Символьний, змiнний 30 О
Iм'я Символьний, змiнний 15 О
По батьковi Символьний, змiнний 20  
Код району мiста Цифровий, фiксований 3 0, якщо вiдсутнє значення
Код населеного пункту Цифровий, фiксований 10 О
Назва ознаки вулицi Символьний, змiнний 10  
Назва вулицi Символьний, змiнний 30  
Номер будинку Символьний, змiнний 4  
Додаток до номера будинку Символьний, змiнний 4  
Корпус Символьний, змiнний 4  
Квартира Символьний, змiнний 5  
Примiтка Символьний, змiнний 10  

     Дата народження передається у цифровому виглядi - ДДММРРРР, де ДД - день, ММ - мiсяць, РРРР - рiк.

     Значення поля "Код населеного пункту" вiдповiдає значенню КОАТУУ, актуалiзованому на поточну дату.

     Значення поля "Код району мiста" завжди дорiвнює "0".

     Значення символьних полiв позначаються у лапках.

     Значення поля, що вiдсутнє, позначається лапками, а для поля "Код району мiста" - нулем.

     Значення поля "Канал виїзду":

     813 - тимчасовий виїзд;

     812 - вибув на постiйне мiсце проживання.

     Якщо в значеннi поля "Номер будинку" присутнi спецiальнi символи ("/", "-") або лiтери, то до поля "Номер будинку" заноситься фрагмент значення до спецiальних символiв та лiтер, а значення поля "Додаток до номера будинку" формується з лiтер або символiв, що розташованi пiсля спецiальних символiв.

     Поле "Примiтка" ненульове для фiзичних осiб, результати попередньої перевiрки яких в полi "Ознака перевiрки" набрали значення "5", та заповнюється словами:

     "Iнша особа", якщо уповноваженим пiдроздiлом встановлено належнiсть реєстрацiйних номерiв, сукупнiсть персональних даних за якими збiгається, рiзним громадянам;

     "Анульовано", якщо уповноваженим пiдроздiлом встановлено належнiсть реєстрацiйних номерiв, сукупнiсть персональних даних за якими збiгається, одному громадянину України, але паспорт для виїзду громадянина України за кордон, виданий на попереднiй номер, анульовано.

 

Додаток 2
до Порядку взаємодiї Державної мiграцiйної служби України та Державної податкової служби України при перевiрцi достовiрностi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв або серiї та номера паспорта фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Структура запису файла-вiдповiдi, що надсилається до уповноваженого пiдроздiлу

     Архiвний файл в Arj-форматi - ZEddmmnn.ARJ мiстить один файл-вiдповiдь у текстовому форматi ZEddmmnn.DPA (де ZE - маска iменi файла, dd - день, mm - мiсяць, nn - порядковий номер файла протягом дня формування запиту, DPA - розширення, яке є умовним кодом ДПС в ДIС).

     Кожен запис мiстить данi запису файла-запиту та вiдповiдь на запит. Структура даних запису файла-запиту наведена в роздiлi "Структура запису файла-запиту, що надсилається до Управлiння".

     Кожен запис-вiдповiдь додатково до 14 полiв доповнюється значеннями 13 полiв, якi вiдокремлюються одне вiд одного комою.

     Структура запису файла-вiдповiдi:

Таблиця

Назва поля Тип поля Довжина поля Обов'язковiсть значення поля Належнiсть даних
Реєстрацiйний номер або серiя та номер паспорта Символьний, фiксований 10 О  
Канал виїзду Цифровий, фiксований 3 О
Дата народження Цифровий, фiксований 8 О
Прiзвище Символьний, змiнний 30 О
Iм'я Символьний, змiнний 15 О
По батьковi Символьний, змiнний 20  
Код району мiста Цифровий, фiксований 3 0, якщо вiдсутнє значення
Код населеного пункту Цифровий, фiксований 10 О
Назва ознаки вулицi Символьний, змiнний 10  
Назва вулицi Символьний, змiнний 30  
Номер будинку Символьний, змiнний 4  
Додаток до номера будинку Символьний, змiнний 4  
Корпус Символьний, змiнний 4  
Квартира Символьний, змiнний 5  
Дата народження Цифровий, фiксований 8 О Державний реєстр
Прiзвище Символьний, змiнний 30 О
Iм'я Символьний, змiнний 15 О
По батьковi Символьний, змiнний 20  
Код району мiста Цифровий, фiксований 3  
Код населеного пункту Цифровий, фiксований 10 О
Назва ознаки вулицi Символьний, змiнний 10  
Назва вулицi Символьний, змiнний 30  
Номер будинку Символьний, змiнний 4  
Додаток до номера будинку Символьний, змiнний 4  
Корпус Символьний, змiнний 4  
Квартира Символьний, змiнний 5  
Ознака перевiрки Цифровий, фiксований 3 О
Примiтка Символьний, змiнний 10  

     Значення полiв, що заповнюються структурним пiдроздiлом, формуються за даними Державного реєстру на основi значення поля "Реєстрацiйний номер або серiя та номер паспорта" файла-запиту, що надається з уповноваженого пiдроздiлу.

     Якщо поле "Ознака перевiрки" набирає значення "5", поле "Примiтка" - ненульове та мiстить iнформацiю про реєстрацiйний номер або серiю та номер паспорта, достовiрнiсть якого була пiдтверджена ранiше.

     Допустимi значення поля "Ознака перевiрки":

     1 - реєстрацiйний номер дiйсний/облiковується за серiєю та номером паспорта;

     2 - розбiжностi в реєстрацiйних даних;

     3 - реєстрацiйний номер вiдсутнiй у Державному реєстрi / серiя та номер паспорта вiдсутнi в Окремому реєстрi;

     4 - реєстрацiйний номер закрито / серiю та номер паспорта знято з облiку;

     5 - перевiрка сукупностi даних на наявнiсть iншого реєстрацiйного номера або реєстрацiї за iншими серiєю та номером паспорта.

 

Додаток 3
до Порядку взаємодiї Державної мiграцiйної служби України та Державної податкової служби України при перевiрцi достовiрностi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв або серiї та номера паспорта фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

ЗРАЗОК

Прим. N ___

СУПРОВIДНИЙ ЛИСТ N __

"___" ____________ 20__ р. м. Київ

Вiдповiдно до Порядку централiзованого оформлення, виготовлення та видачi паспорта громадянина України для виїзду за кордон, наведеного у додатку 21 до Правил оформлення i видачi паспорта громадянина України для виїзду за кордон i проїзного документа дитини, їх тимчасового затримання та вилучення, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 31 березня 1995 року N 231, направляємо персональнi данi фiзичних осiб, якi звернулися за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон, для перевiрки за даними Державного реєстру фiзичних осiб - платникiв податкiв достовiрностi їх реєстрацiйних номерiв або реєстрацiйних даних за серiєю та номером паспорта:

реєстрацiйний номер магнiтного носiя   ,
EB   .dpa,   Кб,  
(назва файла) (розмiр файла) (дата та час створення файла)
режим оброблення - регламентний/оперативний
(зайве закреслити)
Файл ZE ______.dpa - оброблений, вiдсутнiй, не читається
(зайве закреслити)
Пiдготував:
  уповноваженого пiдроздiлу    
(посада) (пiдпис) (iнiцiали (iнiцiал iменi), прiзвище)
Керiвник уповноваженого пiдроздiлу    
(пiдпис) (iнiцiали (iнiцiал iменi), прiзвище)

 

Додаток 4
до Порядку взаємодiї Державної мiграцiйної служби України та Державної податкової служби України при перевiрцi достовiрностi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв або серiї та номера паспорта фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

ЗРАЗОК

Прим. N ___

СУПРОВIДНИЙ ЛИСТ N ____

"___" ____________ 20__ р.

м. Київ

Вiдповiдно до Порядку централiзованого оформлення, виготовлення та видачi паспорта громадянина України для виїзду за кордон, наведеного у додатку 21 до Правил оформлення i видачi паспорта громадянина України для виїзду за кордон i проїзного документа дитини, їх тимчасового затримання та вилучення, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 31 березня 1995 року N 231, направляємо результати перевiрки достовiрностi реєстрацiйних номерiв або реєстрацiйних даних за серiєю та номером паспорта фiзичних осiб, якi звернулися за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон, за даними Державного реєстру фiзичних осiб - платникiв податкiв:

реєстрацiйний номер магнiтного носiя   ,
ZE   .dpa,   Кб,  
(назва файла) (розмiр файла) (дата та час створення файла)
режим оброблення - регламентний/оперативний
(зайве закреслити)
Пiдготував:
  структурного пiдроздiлу    
(посада) (пiдпис) (iнiцiали (iнiцiал iменi), прiзвище)
Керiвник структурного пiдроздiлу    
(пiдпис) (iнiцiали (iнiцiал iменi), прiзвище)

 

Додаток 5
до Порядку взаємодiї Державної мiграцiйної служби України та Державної податкової служби України при перевiрцi достовiрностi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв або серiї та номера паспорта фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

ЗРАЗОК

ПОВIДОМЛЕННЯ
про результат перевiрки персональних даних фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

 
(код та назва органу Державної податкової служби України)

     Вiдповiдно до пiдпункту 4.2.1 пункту 4.2 роздiлу IV Порядку взаємодiї Державної мiграцiйної служби України та Державної податкової служби України при перевiрцi достовiрностi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв або серiї та номера паспорта фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон, затвердженого наказом МВС України та Мiнфiну України вiд 21 червня 2012 року N 554/752, зареєстрованого у Мiнiстерствi юстицiї України 26 липня 2012 року за N 1257/21569, направляємо результат перевiрки персональних даних фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон, з даними iнформацiйного фонду Державного реєстру:

  За даними Державної iнформацiйної системи реєстрацiйного облiку фiзичних осiб та їх документування За даними iнформацiйного фонду Державного реєстру
Прiзвище    
Iм'я    
По батьковi    
Реєстрацiйний номер або серiя та номер паспорта    
Дата народження    
Дата перевiрки    
Результат перевiрки    
Примiтка    
     
(посада) (пiдпис) (iнiцiали (iнiцiал iменi), прiзвище)

"___" ____________ 20___ р.

 

Додаток 6
до Порядку взаємодiї Державної мiграцiйної служби України та Державної податкової служби України при перевiрцi достовiрностi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв або серiї та номера паспорта фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

ЗРАЗОК

 
(назва пiдроздiлу, до якого звернулась фiзична особа за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон)

ДОВIДКА
про перевiрку реєстрацiйних даних отримувача паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Довiдка видана  
(прiзвище, iм'я та по батьковi)
 
(рiк народження, реєстрацiйний номер або серiя та номер паспорта з Державного реєстру, мiсце проживання)
для перевiрки реєстрацiйних даних в органi державної податкової служби за мiсцем проживання та пiдтвердження результатiв цiєї перевiрки.
Результат перевiрки -  
(змiст проведених перевiрок)
Начальник    
(пiдпис) (iнiцiали (iнiцiал iменi), прiзвище)
М. П.

"___" ____________ 20___ р.

 
(найменування органу державної податкової служби, що здiйснював видачу картки)
р - видано новий документ, що засвiдчує реєстрацiю фiзичної особи у Державному реєстрi
М. П.    
(пiдпис) (iнiцiали (iнiцiал iменi), прiзвище посадової особи органу ДПС, що пiдтвердила достовiрнiсть наданої картки або видала нову картку)

"___" ____________ 20___ р.

 

Додаток 7
до Порядку взаємодiї Державної мiграцiйної служби України та Державної податкової служби України при перевiрцi достовiрностi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв або серiї та номера паспорта фiзичної особи, яка звернулася за оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон

ЗРАЗОК

ЗАТВЕРДЖУЮ
Керiвник уповноваженого пiдроздiлу ДМС України
 
(пiдпис) (iнiцiали (iнiцiал iменi), прiзвище)
"___" ____________ 20__ р.

ПЕРЕЛIК
паролiв для захисту iнформацiї при взаємодiї уповноваженого пiдроздiлу iз структурним пiдроздiлом

на ____________ 20__ р.

Тип пароля Пароль
Основний  
1-й резервний  
2-й резервний  
Пiдготував:
  уповноваженого пiдроздiлу ДМС    
(посада) (пiдпис) (iнiцiали (iнiцiал iменi), прiзвище)
Начальник вiддiлу захисту iнформацiї    
(пiдпис) (iнiцiали (iнiцiал iменi), прiзвище)
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.