КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 11 березня 2013 р. N 147


Про внесення змiн до Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18 липня 2007 р. N 950 (Офiцiйний вiсник України, 2007 р., N 54, ст. 2180; 2011 р., N 88, ст. 3199), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України М. АЗАРОВ

Iнд. 70

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 11 березня 2013 р. N 147

ЗМIНИ,
що вносяться до Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України

     1. Пункт 6 § 12 доповнити абзацом такого змiсту:

     "Не пiдлягають реєстрацiї у Секретарiатi Кабiнету Мiнiстрiв документи, пiдготовленi з використанням факсимiльного вiдтворення пiдпису особи. Такi документи Секретарiат Кабiнету Мiнiстрiв повертає адресатовi без розгляду.".

     2. У § 18:

     1) пункти 2 i 8 викласти у такiй редакцiї:

     "2. У засiданнi Кабiнету Мiнiстрiв можуть брати участь народнi депутати України поточного скликання, Генеральний прокурор України або його заступник, Уповноважений Верховної Ради з прав людини, Голова Нацiонального банку або його заступник, Голова Антимонопольного комiтету та уповноваженi Президентом України представники.

     Питання участi народних депутатiв України у засiданнi Кабiнету Мiнiстрiв вирiшується за погодженням з Прем'єр-мiнiстром на пiдставi повiдомлення за особистим пiдписом народного депутата України або голови депутатської фракцiї, групи, що надiйшло до дня проведення засiдання (але не пiзнiше нiж за 24 години до його проведення). Зазначенi повiдомлення з використанням факсимiльного вiдтворення пiдпису таких осiб до розгляду не приймаються. Якщо кiлькiсть народних депутатiв України, якi бажають взяти участь у засiданнi, перевищує кiлькiсть визначених у залi засiдань мiсць для їх розмiщення, у засiданнi беруть участь народнi депутати України пропорцiйно кiлькостi представникiв вiд депутатських фракцiй, груп та кiлькостi позафракцiйних народних депутатiв України, якi виявили бажання взяти участь у засiданнi.";

     "8. Секретарiат Кабiнету Мiнiстрiв забезпечує реєстрацiю учасникiв засiдання та їх розмiщення у залi засiдань Кабiнету Мiнiстрiв. Для забезпечення розмiщення народних депутатiв України у залi засiдань Кабiнету Мiнiстрiв резервується необхiдна кiлькiсть мiсць, але не бiльш як десять.";

     2) доповнити параграф пунктом 9 такого змiсту:

     "9. Допуск учасникiв засiдання та запрошених осiб до залу засiдань Кабiнету Мiнiстрiв здiйснюється згiдно iз законодавством про охорону органiв державної влади та посадових осiб з використанням технiчних засобiв огляду та контролю у визначеному Кабiнетом Мiнiстрiв порядку.".

     3. Пункти 3 i 4 § 21 викласти у такiй редакцiї:

     "3. Якщо у члена Кабiнету Мiнiстрiв, iншого учасника засiдання за результатами вивчення поданих для розгляду матерiалiв виникли принциповi зауваження i пропозицiї до проекту акта, вони подаються у письмовiй формi членам Кабiнету Мiнiстрiв та iншим учасникам засiдання пiд час обговорення.

     4. Особи, запрошенi на засiдання Кабiнету Мiнiстрiв, пiсля завершення обговорення питання членами Кабiнету Мiнiстрiв можуть з дозволу головуючого вносити пропозицiї з обговорюваного питання, робити застереження, давати пояснення.

     Учасникам засiдання Кабiнету Мiнiстрiв та особам, запрошеним на засiдання, забороняється переривати доповiдачiв та iнших виступаючих, коментувати доповiдi та виступи, робити реплiки та в iнший спосiб перешкоджати проведенню засiдання Кабiнету Мiнiстрiв.".

     4. У § 26:

     1) пункт 2 доповнити реченням такого змiсту: "Перелiк таких осiб попередньо погоджується з Прем'єр-мiнiстром.";

     2) пункт 3 викласти у такiй редакцiї:

     "3. Пiдготовка матерiалiв з питань, якi розглядаються на закритому засiданнi Кабiнету Мiнiстрiв, допуск на таке засiдання, оформлення протоколу та прийнятих актiв здiйснюються, зокрема, з дотриманням встановлених правил роботи iз секретними документами або документами, якi мiстять iнформацiю з обмеженим доступом.".

     5. Абзац другий § 38 виключити.

     6. Пункт 2 § 51 пiсля слiв "керiвника органу виконавчої влади" доповнити словами "або особи, що його замiщує,".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.