КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 12 березня 2014 р. N 87


Про внесення змiн до Порядку взаємодiї центральних органiв виконавчої влади та Нацiонального банку щодо визнання вантажiв (товарiв), коштiв, у тому числi в iноземнiй валютi, виконаних робiт, наданих послуг гуманiтарною допомогою

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до Порядку взаємодiї центральних органiв виконавчої влади та Нацiонального банку щодо визнання вантажiв (товарiв), коштiв, у тому числi в iноземнiй валютi, виконаних робiт, наданих послуг гуманiтарною допомогою, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25 березня 2013 р. N 241 (Офiцiйний вiсник України, 2013 р., N 29, ст. 990), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України А. ЯЦЕНЮК

Iнд. 26

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 12 березня 2014 р. N 87

ЗМIНИ,
що вносяться до Порядку взаємодiї центральних органiв виконавчої влади та Нацiонального банку щодо визнання вантажiв (товарiв), коштiв, у тому числi в iноземнiй валютi, виконаних робiт, наданих послуг гуманiтарною допомогою

     1. Пункти 2, 5 i 7 виключити.

     2. У пунктi 4:

     1) в абзацi першому слова "i погоджують" виключити;

     2) в абзацi другому слова "i погодження" виключити, а слово "п'яти" замiнити словом "трьох";

     3) абзац третiй виключити.

     3. Пункт 6 викласти в такiй редакцiї:

     "6. Рiшення приймається Мiнсоцполiтики з урахуванням результатiв розгляду позицiй центральних органiв виконавчої влади та Нацiонального банку на засiданнi робочої групи, що фiксується у протоколi її засiдання.

     Склад робочої групи затверджується Мiнсоцполiтики. До складу робочої групи входять представники центральних органiв виконавчої влади, Нацiонального банку та Урядовий уповноважений з питань антикорупцiйної полiтики.

     Члени робочої групи зобов'язанi подати на її засiдання листи iз зазначенням позицiй центральних органiв виконавчої влади та Нацiонального банку щодо погодження проекту рiшення.".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.