ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiн до Закону України "Про статус народного депутата України"

     Верховна Рада України постановляє:

     I. Внести до Закону України "Про статус народного депутата України" (Вiдомостi Верховної Ради України, 2001 р., N 42, ст. 212 iз наступними змiнами) такi змiни:

     1. Друге речення частини другої статтi 23 викласти в такiй редакцiї: "Кошторисом Верховної Ради України затверджується лiмiт коштiв, якi щомiсяця видаються кожному народному депутатовi для компенсацiї вартостi проїзду територiєю України".

     2. Частину четверту статтi 32 пiсля слова "щомiсячно" доповнити словами та цифрами "вiдповiдно до положень статей 23 i 35 цього Закону видаються кошти для компенсацiї вартостi проїзду, оренди житла або винайму готельного номера, а також", а слово "цих" замiнити словом "депутатських".

     3. У статтi 35:

     частини першу i другу викласти в такiй редакцiї:

     "1. У витратах на забезпечення дiяльностi Верховної Ради України передбачаються кошти на оренду житла або винайм готельного номера. Народному депутату на оренду житла або винайм готельного номера на пiдставi його заяви та копiї документа, до якого внесенi вiдомостi про мiсце його проживання, Апаратом Верховної Ради України щомiсячно видаються кошти в розмiрi, встановленому кошторисом Верховної Ради України для компенсацiї вартостi оренди (винайму).

     2. Право на отримання таких коштiв мають народнi депутати, не забезпеченi житлом у мiстi Києвi, i мiсце їх проживання, вiдповiдно до його реєстрацiї, знаходиться на вiдстанi понад 30 км вiд меж мiста Київ";

     у частинi третiй слова "якi отримують компенсацiї" замiнити словами "яким видаються кошти".

     II. Цей Закон набирає чинностi з дня його опублiкування.

Виконуючий обов'язки Президента України, Голова Верховної Ради України О. ТУРЧИНОВ

м. Київ
3 червня 2014 року
N 1301-VII

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.