МIНIСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛIТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

05.08.2014 N 296


Про внесення змiни до наказу Державного комiтету лiсового господарства вiд 07 вересня 2007 року N 528

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
06 серпня 2014 р. N 929/25706


     Вiдповiдно до пункту 8 Положення про Мiнiстерство аграрної полiтики та продовольства, затвердженого Указом Президента України вiд 23 квiтня 2011 року N 500, та з метою забезпечення здiйснення експортних операцiй з лiсоматерiалами та виготовленими з них пиломатерiалами суб'єктами господарювання, зареєстрованими на територiї Донецької та Луганської областей, наказую:

     1. Пункт 4 наказу Державного комiтету лiсового господарства вiд 07 вересня 2007 року N 528 "Про затвердження форми Сертифiката про походження лiсоматерiалiв та виготовлених з них пиломатерiалiв для здiйснення експортних операцiй та Iнструкцiї щодо заповнення форми Сертифiката про походження лiсоматерiалiв та виготовлених з них пиломатерiалiв для здiйснення експортних операцiй", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї 26 вересня 2007 року за N 1111/14378, викласти в такiй редакцiї:

     "4. Видачу Сертифiкатiв суб'єктам господарювання, що зареєстрованi на територiї Автономної Республiки Крим, покласти на Херсонське обласне управлiння лiсового та мисливського господарства.

     Тимчасово до закiнчення антитерористичної операцiї на сходi України видачу Сертифiкатiв суб'єктам господарювання, що зареєстрованi на територiї Донецької та Луганської областей, покласти на Запорiзьке обласне управлiння лiсового та мисливського господарства, а також на Київське обласне та по м. Києву управлiння лiсового та мисливського господарства.".

     2. Департаменту землеробства (Лазарь Т. I.) у встановленому порядку подати цей наказ на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра Дикуна А. Є.

Мiнiстр I. О. Швайка
ПОГОДЖЕНО:
Т. в. о. Голови Державної служби України з питань регуляторної полiтики та розвитку пiдприємництва О. Ю. Потiмков
Голова Державного агентства лiсових ресурсiв України В. В. Черняков
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.