ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про ратифiкацiю Угоди про асоцiацiю мiж Україною, з однiєї сторони, та Європейським Союзом, Європейським спiвтовариством з атомної енергiї i їхнiми державами-членами, з iншої сторони

     Верховна Рада України постановляє:

     1. Угоду про асоцiацiю мiж Україною, з однiєї сторони, та Європейським Союзом, Європейським спiвтовариством з атомної енергiї i їхнiми державами-членами, з iншої сторони, вчинену у частинi полiтичних положень (преамбула, стаття 1, роздiли I, II, VII) 21 березня 2014 року в м. Брюсселi та у частинi торговельно-економiчних i галузевих положень (роздiли III, IV, V, VI) 27 червня 2014 року в м. Брюсселi, яка набирає чинностi в перший день другого мiсяця, що настає пiсля дати здачi на зберiгання до Генерального секретарiату Ради Європейського Союзу останньої ратифiкацiйної грамоти або останнього документа про затвердження Угоди, ратифiкувати (додається) з такою заявою:

     "Зобов'язання України, якi випливають iз статтi 8 Угоди, щодо ратифiкацiї Римського статуту Мiжнародного кримiнального суду 1998 року будуть виконанi пiсля внесення вiдповiдних змiн до Конституцiї України".

     2. До набрання чинностi Угодою тимчасово її застосовувати у порядку, передбаченому статтею 486 Угоди.

Президент України П. ПОРОШЕНКО

м. Київ
16 вересня 2014 року
N 1678-VII

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.