КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 1 жовтня 2014 р. N 511


Про внесення змiн до § 118 Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до § 118 Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18 липня 2007 р. N 950 (Офiцiйний вiсник України, 2007 р., N 54, ст. 2180; 2011 р., N 88, ст. 3199), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України А. ЯЦЕНЮК

Iнд. 39

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 1 жовтня 2014 р. N 511

ЗМIНИ,
що вносяться до § 118 Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України

     1. У пунктi 1:

     1) у першому реченнi абзацу другого слова "у семиденний строк" замiнити словами "у восьмиденний строк";

     2) доповнити пункт абзацом такого змiсту:

     "Заiнтересованi центральнi органи виконавчої влади iнформують про свою позицiю Мiнфiн у порядку та строки, передбаченi пунктом 2 цього параграфа.".

     2. Абзац другий пункту 2 замiнити абзацами такого змiсту:

     "Центральний орган виконавчої влади за участю заiнтересованих органiв виконавчої влади готує проект експертного висновку та у восьмиденний строк з дня надходження законопроекту подає Кабiнетовi Мiнiстрiв.

     Заiнтересований орган виконавчої влади у чотириденний строк iнформує про свою позицiю центральний орган виконавчої влади для пiдготовки проекту експертного висновку.

     Якщо заiнтересований орган виконавчої влади не подав iнформацiю про свою позицiю в установлений строк, вважається, що зауваження до законопроекту вiдсутнi. У такому разi проект експертного висновку подається Кабiнетовi Мiнiстрiв центральним органом виконавчої влади, що його готує, без зазначення позицiї заiнтересованого органу.

     Проект експертного висновку повинен бути завiзований керiвником центрального органу виконавчої влади, який його пiдготував.".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.