Документ скасований: Постанова КМУ № 692 від 17.06.2022

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 4 березня 2015 р. N 86


Деякi питання перетинання державного кордону України

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Вiдповiдно до статтi 7 Угоди мiж Кабiнетом Мiнiстрiв України та Урядом Росiйської Федерацiї про порядок перетинання українсько-росiйського державного кордону жителями прикордонних регiонiв України та Росiйської Федерацiї, вчиненої 18 жовтня 2011 р. в м. Донецьку, запровадити тимчасовi обмеження на перетинання державного кордону України жителями прикордонних регiонiв Росiйської Федерацiї.

     2. Установити, що з 16 березня 2015 р. громадяни Росiйської Федерацiї - жителi прикордонних регiонiв в'їжджають в Україну виключно через мiжнароднi та мiждержавнi пункти пропуску на пiдставi документiв, дiйсних для виїзду за кордон, та перебувають на її територiї строком до 90 днiв протягом 180 днiв з дати першого в'їзду.

     3. Мiнiстерству закордонних справ поiнформувати Уряд Росiйської Федерацiї про тимчасовi обмеження на перетинання державного кордону України жителями прикордонних регiонiв Росiйської Федерацiї.

     4. Ця постанова набирає чинностi з дня опублiкування та залишається чинною до прийняття Кабiнетом Мiнiстрiв України рiшення про скасування тимчасових обмежень, зазначених у пунктi 2 цiєї постанови.

Прем'єр-мiнiстр України А. ЯЦЕНЮК

Iнд. 31

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.