КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 9 грудня 2015 р. N 1179


Про внесення змiн до § 138 Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до § 138 Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18 липня 2007 р. N 950 (Офiцiйний вiсник України, 2007 р., N 54, ст. 2180; 2011 р., N 88, ст. 3199; 2014 р., N 77, ст. 2196), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України А. ЯЦЕНЮК

Iнд. 34

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 9 грудня 2015 р. N 1179

ЗМIНИ,
що вносяться до § 138 Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України

     1. Пункт 1 викласти в такiй редакцiї:

     "1. Вiдомостi (звiти, рiшення Рахункової палати) про результати здiйснених Рахунковою палатою заходiв державного зовнiшнього фiнансового контролю (аудиту) та обґрунтованi пропозицiї щодо призупинення дiї або скасування актiв Кабiнету Мiнiстрiв з питань фiнансiв i бюджету з мотивiв їх невiдповiдностi законам України, поданi Кабiнетовi Мiнiстрiв Рахунковою палатою, за рiшенням Прем'єр-мiнiстра надсилаються вiдповiдним органам виконавчої влади, до повноважень яких належать вирiшення порушених Рахунковою палатою питань, вжиття заходiв реагування та iнформування Рахункової палати i Кабiнету Мiнiстрiв. За рiшенням Прем'єр-мiнiстра надiсланi Рахунковою палатою вiдомостi розглядаються на нарадах пiд його головуванням або пiд головуванням Першого вiце-прем'єр-мiнiстра, вiце-прем'єр-мiнiстрiв чи вiдповiдними органами виконавчої влади, а також можуть розглядатися на засiданнi Кабiнету Мiнiстрiв, на якому заслуховуються звiти керiвникiв органiв виконавчої влади, а також результати розгляду рiшення Рахункової палати, запланованi та вжитi у зв'язку з цим заходи. Для розгляду та обговорення таких питань запрошується вiдповiдна посадова особа Рахункової палати з правом виступу.".

     2. Пункт 2 виключити.

     3. Доповнити параграф пунктом 4 такого змiсту:

     "4. На запит Рахункової палати до Кабiнету Мiнiстрiв щодо надання статистичної, фiнансової та iншої iнформацiї, необхiдної для виконання покладених на неї Конституцiєю та законами України повноважень, така iнформацiя за дорученням Прем'єр-мiнiстра готується вiдповiдним органом виконавчої влади, до повноважень якого належить вирiшення порушених Рахунковою палатою питань, та надсилається Рахунковiй палатi i Кабiнету Мiнiстрiв.".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.