КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 11 сiчня 2017 р. N 27


Про внесення змiн до Положення про митнi декларацiї

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до Положення про митнi декларацiї, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21 травня 2012 р. N 450 "Питання, пов'язанi iз застосуванням митних декларацiй" (Офiцiйний вiсник України, 2012 р., N 40, ст. 1545, N 91, ст. 3674; 2014 р., N 65, ст. 1798), змiни, що додаються.

     2. Ця постанова набирає чинностi з дня її опублiкування.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 67

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 11 сiчня 2017 р. N 27

ЗМIНИ,
що вносяться до Положення про митнi декларацiї

     1. У пунктi 26:

     1) в абзацi другому пiсля слiв "додаткову декларацiю" доповнити словами "(додатковi декларацiї)", а слова "попереднього календарного мiсяця" замiнити словами "вiдповiдного календарного мiсяця";

     2) доповнити пункт пiсля абзацу четвертого новими абзацами такого змiсту:

     "У разi ввезення товарiв (крiм перемiщуваних стацiонарними засобами транспортування) на митну територiю України за перiодичною митною декларацiєю календарним мiсяцем перемiщення товарiв через митний кордон України є мiсяць, у якому товари доставленi до митницi оформлення перiодичної митної декларацiї.

     У разi вивезення товарiв (крiм перемiщуваних стацiонарними засобами транспортування) за межi митної територiї України за перiодичною митною декларацiєю календарним мiсяцем перемiщення товарiв через митний кордон України є мiсяць, у якому митницею здiйснено пропуск товарiв за межi митної територiї України.".

     У зв'язку з цим абзац п'ятий вважати абзацом сьомим.

     2. Абзац сьомий пункту 37 замiнити абзацами такого змiсту:

     "необхiдностi виправлення вiдомостей, пов'язаних з доплатою або поверненням митних платежiв, у тому числi у зв'язку iз скасуванням рiшення митного органу;

     необхiдностi виправлення за письмовим зверненням декларанта або уповноваженої ним особи вiдомостей, пов'язаних з коригуванням цiни товару, що вивозиться за межi митної територiї України, для цiлей податкового контролю за трансфертним цiноутворенням, якщо таке коригування не призведе до зменшення суми податкiв, що пiдлягає сплатi до бюджету;".

     У зв'язку з цим абзаци восьмий - одинадцятий вважати вiдповiдно абзацами дев'ятим - дванадцятим.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.