ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiн до Кримiнального процесуального кодексу України щодо уточнення окремих положень

     Верховна Рада України постановляє:

     I. Внести до Кримiнального процесуального кодексу України (Вiдомостi Верховної Ради України, 2013 р., NN 9 - 13, ст. 88) такi змiни:

     1. Частину другу статтi 132 викласти в такiй редакцiї:

     "2. Клопотання про застосування заходiв забезпечення кримiнального провадження на пiдставi ухвали слiдчого суддi подається до мiсцевого загального суду, у межах територiальної юрисдикцiї якого знаходиться орган досудового розслiдування".

     2. Абзац перший частини першої статтi 184 викласти в такiй редакцiї:

     "1. Клопотання слiдчого, прокурора про застосування запобiжного заходу подається до мiсцевого загального суду, в межах територiальної юрисдикцiї якого знаходиться орган досудового розслiдування, i повинно мiстити".

     3. Частину другу статтi 234 викласти в такiй редакцiї:

     "2. Обшук проводиться на пiдставi ухвали слiдчого суддi мiсцевого загального суду, в межах територiальної юрисдикцiї якого знаходиться орган досудового розслiдування".

     II. Прикiнцевi та перехiднi положення

     1. Цей Закон набирає чинностi з дня, наступного за днем його опублiкування.

     2. Клопотання слiдчих, прокурорiв про застосування заходiв забезпечення кримiнального провадження або проведення обшукiв, якi поданi до вiдповiдних судiв до набрання чинностi цим Законом, розглядаються в порядку, що дiяв до набрання чинностi цим Законом.

Президент України П. ПОРОШЕНКО

м. Київ
22 березня 2018 року
N 2367-VIII

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.