КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 16 травня 2018 р. N 371


Про внесення змiн до пункту 11 Типової технологiчної схеми здiйснення митного контролю повiтряних транспортних засобiв перевiзникiв i товарiв, що перемiщуються ними, у пунктах пропуску через державний кордон

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести змiни до пункту 11 Типової технологiчної схеми здiйснення митного контролю повiтряних транспортних засобiв перевiзникiв i товарiв, що перемiщуються ними, у пунктах пропуску через державний кордон, затвердженої постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21 травня 2012 р. N 451 "Питання пропуску через державний кордон осiб, автомобiльних, водних, залiзничних та повiтряних транспортних засобiв перевiзникiв i товарiв, що перемiщуються ними" (Офiцiйний вiсник України, 2012 р., N 40, ст. 1546, N 91, ст. 3674), виклавши абзаци восьмий i дев'ятий в такiй редакцiї:

     "Контроль за реекспортом (реiмпортом) повiтряного судна здiйснюється митними органами на пiдставi iнформацiї про вилiт повiтряного судна з аеропорту та прилiт його в аеропорт України, яка щодня отримується ДФС та Адмiнiстрацiєю Держприкордонслужби на безоплатнiй основi вiд Державного пiдприємства обслуговування повiтряного руху України.

     Порядок отримання iнформацiї встановлюється Мiнфiном та МВС за погодженням з Мiнiнфраструктури.".

     2. Ця постанова набирає чинностi з дня її опублiкування.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 67

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.