КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 16 травня 2018 р. N 372


Про внесення змiн до Положення про Державну службу експортного контролю України

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до Положення про Державну службу експортного контролю України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 31 березня 2015 р. N 159 (Офiцiйний вiсник України, 2015 р., N 28, ст. 801), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 21

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 16 травня 2018 р. N 372

ЗМIНИ,
що вносяться до Положення про Державну службу експортного контролю України

     1. У пiдпунктi 3 пункту 5 слова ", формує кадровий резерв" виключити.

     2. Пункт 9 викласти в такiй редакцiї:

     "9. Держекспортконтроль очолює Голова, який призначається на посаду та звiльняється з посади Кабiнетом Мiнiстрiв України за пропозицiєю Комiсiї з питань вищого корпусу державної служби.

     Комiсiя з питань вищого корпусу державної служби вносить на розгляд Кабiнету Мiнiстрiв України пропозицiї щодо кандидатури для призначення на посаду Голови Держекспортконтролю за результатами конкурсу вiдповiдно до законодавства про державну службу.".

     3. У пунктi 10:

     1) пiдпункт 8 виключити;

     2) пiдпункт 12 викласти в такiй редакцiї:

     "12) призначає на посаду та звiльняє з посади керiвникiв i заступникiв керiвникiв самостiйних структурних пiдроздiлiв апарату Держекспортконтролю та iнших державних службовцiв апарату Держекспортконтролю у порядку, передбаченому законодавством;".

     4. Пункт 11 викласти в такiй редакцiї:

     "11. Голова Держекспортконтролю має двох заступникiв, у тому числi одного першого, якi призначаються на посаду Кабiнетом Мiнiстрiв України на пiдставi пропозицiй Комiсiї з питань вищого корпусу державної служби за результатами конкурсу вiдповiдно до законодавства про державну службу.

     Заступники Голови Держекспортконтролю звiльняються з посади Кабiнетом Мiнiстрiв України на пiдставi пропозицiй Комiсiї з питань вищого корпусу державної служби вiдповiдно до законодавства про державну службу.".

     5. У текстi Положення слова "Мiнiстр економiчного розвитку i торгiвлi" в усiх вiдмiнках замiнити словами "Перший-вiце-прем'єр-мiнiстр - Мiнiстр економiчного розвитку i торгiвлi" у вiдповiдному вiдмiнку.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.