КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 22 серпня 2018 р. N 621


Про внесення змiн до пункту 15 Порядку державної реєстрацiї (перереєстрацiї), зняття з облiку автомобiлiв, автобусiв, а також самохiдних машин, сконструйованих на шасi автомобiлiв, мотоциклiв усiх типiв, марок i моделей, причепiв, напiвпричепiв, мотоколясок, iнших прирiвняних до них транспортних засобiв та мопедiв

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до пункту 15 Порядку державної реєстрацiї (перереєстрацiї), зняття з облiку автомобiлiв, автобусiв, а також самохiдних машин, сконструйованих на шасi автомобiлiв, мотоциклiв усiх типiв, марок i моделей, причепiв, напiвпричепiв, мотоколясок, iнших прирiвняних до них транспортних засобiв та мопедiв, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 7 вересня 1998 р. N 1388 (Офiцiйний вiсник України, 1998 р., N 36, ст. 1327; 2009 р., N 101, ст. 3521; 2016 р., N 2, ст. 70, N 82, ст. 2703), змiни, що додаються.

     2. Ця постанова набирає чинностi одночасно iз Законом України вiд 3 липня 2018 р. N 2475-VIII "Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України щодо створення економiчних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання", але не ранiше дня її опублiкування.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 29

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 22 серпня 2018 р. N 621

ЗМIНИ,
що вносяться до пункту 15 Порядку державної реєстрацiї (перереєстрацiї), зняття з облiку автомобiлiв, автобусiв, а також самохiдних машин, сконструйованих на шасi автомобiлiв, мотоциклiв усiх типiв, марок i моделей, причепiв, напiвпричепiв, мотоколясок, iнших прирiвняних до них транспортних засобiв та мопедiв

     1. Шосте речення абзацу першого пiсля слiв "демографiчним реєстром" доповнити словами ", вiдомостей про особу за Єдиним реєстром боржникiв".

     2. Абзац другий пiсля слiв "обтяжень рухомого майна" доповнити словами ", вiдомостей про особу в Єдиному реєстрi боржникiв".

     3. Доповнити пункт пiсля абзацу третього новим абзацом такого змiсту:

     "У разi наявностi вiдомостей про особу в Єдиному реєстрi боржникiв перереєстрацiя, зняття з облiку транспортного засобу не проводиться.".

     У зв'язку з цим абзаци четвертий - дев'ятий вважати вiдповiдно абзацами п'ятим - десятим.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.