ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiни до статтi 9 Закону України "Про лiкарськi засоби" щодо доступу до результатiв доклiнiчного вивчення та клiнiчних випробувань лiкарських засобiв

     Верховна Рада України постановляє:

     I. Частину одинадцяту статтi 9 Закону України "Про лiкарськi засоби" (Вiдомостi Верховної Ради України, 1996 р., N 22, ст. 86 iз наступними змiнами) доповнити словами "а також забезпечувати на своєму офiцiйному веб-сайтi вiльний доступ до всiх результатiв доклiнiчного вивчення та клiнiчних випробувань лiкарських засобiв (звiтiв про доклiнiчнi дослiдження та звiтiв про клiнiчнi випробування, складених за формою, встановленою центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної полiтики у сферi охорони здоров'я), якi є вiдкритою iнформацiєю".

     II. Прикiнцевi положення

     1. Цей Закон набирає чинностi з дня, наступного за днем його опублiкування, та вводиться в дiю через мiсяць з дня набрання ним чинностi.

     2. Кабiнету Мiнiстрiв України протягом шести мiсяцiв з дня опублiкування цього Закону:

     прийняти нормативно-правовi акти, що випливають iз цього Закону;

     привести свої нормативно-правовi акти у вiдповiднiсть iз цим Законом;

     забезпечити перегляд i приведення мiнiстерствами та iншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актiв у вiдповiднiсть iз цим Законом.

Президент України П. ПОРОШЕНКО

м. Київ
4 вересня 2018 року
N 2519-VIII

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.