КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 24 жовтня 2018 р. N 859


Про затвердження Порядку використання коштiв, передбачених у державному бюджетi для функцiонування iнституцiї з пiдтримки та просування експорту

Iз змiнами i доповненнями, внесеними
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 6 листопада 2019 року N 916

     Вiдповiдно до частини сьомої статтi 20 Бюджетного кодексу України Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Затвердити Порядок використання коштiв, передбачених у державному бюджетi для функцiонування iнституцiї з пiдтримки та просування експорту, що додається.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 67

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
24 жовтня 2018 р. N 859

ПОРЯДОК
використання коштiв, передбачених у державному бюджетi для функцiонування iнституцiї з пiдтримки та просування експорту

(У текстi Порядку слово "Мiнекономрозвитку" замiнено словом "Мiнекономiки" згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 6 листопада 2019 року N 916)

     1. Цей Порядок визначає механiзм використання коштiв, передбачених у державному бюджетi за програмою "Функцiонування iнституцiї з пiдтримки та просування експорту" (далi - бюджетнi кошти).

     2. Головним розпорядником бюджетних коштiв та вiдповiдальним виконавцем бюджетної програми є Мiнекономiки.

     3. Бюджетнi кошти спрямовуються державнiй установi "Офiс з просування експорту України" з метою пiдтримки та просування експорту товарiв, робiт i послуг українських виробникiв, яка є одержувачем бюджетних коштiв.

     4. Використання бюджетних коштiв передбачає здiйснення витрат на:

     1) утримання установи;

     2) заходи, спрямованi на пiдтримку та просування експорту товарiв, робiт i послуг українських виробникiв, визначенi Положенням про державну установу "Офiс з просування експорту України", затвердженим Мiнекономiки в установленому порядку.

     5. Перелiк заходiв, що здiйснюються за рахунок бюджетних коштiв, та обсяг видаткiв на їх проведення погоджується з Мiнекономiки.

     6. Закупiвля товарiв, робiт i послуг за бюджетнi кошти здiйснюється в установленому законом порядку.

     7. Попередня оплата товарiв, робiт i послуг проводиться з урахуванням положень бюджетного законодавства.

     8. Вiдображення у первинному та бухгалтерському облiку iнформацiї про проведення операцiй, пов'язаних з використанням бюджетних коштiв, та про отриманi (створенi) активи здiйснюється в установленому законодавством порядку.

     9. Складення та подання фiнансової i бюджетної звiтностi про використання бюджетних коштiв, а також контроль за їх цiльовим та ефективним витрачанням здiйснюються в установленому законодавством порядку.

     10. Одержувач бюджетних коштiв подає щокварталу до 20 числа наступного мiсяця Мiнекономiки iнформацiю про використання бюджетних коштiв.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.