КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Київ

вiд 28 листопада 2018 р. N 921-р


Про внесення змiн до розпорядження Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20 листопада 2003 р. N 690

     Внести до розпорядження Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20 листопада 2003 р. N 690 "Про вдосконалення механiзму здiйснення контролю за мiжнародними повiтряними перевезеннями товарiв вiйськового призначення та подвiйного використання" (Офiцiйний вiсник України, 2003 р., N 47, ст. 2445; 2006 р., N 22, ст. 1609; 2008 р., N 36, ст. 1207) змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 21

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 28 листопада 2018 р. N 921-р

ЗМIНИ,
що вносяться до розпорядження Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20 листопада 2003 р. N 690

     1. У пунктi 1:

     1) у пiдпунктi "а":

     в абзацi першому слова "разом з Держекспортконтролем" виключити, а слово "Держмитслужби" замiнити словом "ДФС";

     абзац третiй викласти в такiй редакцiї:

     "перелiки українських та iноземних повiтряних перевiзникiв, якi можуть бути залученi для супутньої доставки на регулярних рейсах товарiв вiйськового призначення (за винятком озброєнь, боєприпасiв, вибухових, вогненебезпечних речовин та товарiв, якi мiстять вiдомостi, що становлять державну таємницю). Зазначенi перелiки також надсилати Держекспортконтролю;";

     2) абзац третiй пiдпункту "г" виключити.

     2. У пунктi 3 слова "Мiнпромполiтики, НКАУ" замiнити словами "Мiнекономрозвитку, ДКА", а слово "Держмитслужбi" - словом "ДФС".

     3. Пункти 4 i 5 виключити.

     4. Пункт 6 викласти в такiй редакцiї:

     "6. Суб'єктам зовнiшньоекономiчної дiяльностi, яким згiдно iз законодавством надано повноваження на право здiйснення мiжнародних передач товарiв вiйськового призначення, подавати щокварталу до 15 числа наступного мiсяця СБУ та Державiаслужбi звiти про використання повiтряних суден для мiжнародних перевезень товарiв вiйськового призначення та подвiйного використання.".

     5. У пунктi 7 слова "та Держекспортконтролю" виключити.

     6. Пункт 8 викласти в такiй редакцiї:

     "8. Державiаслужбi разом з СБУ у разi отримання iнформацiї про можливi порушення повiтряними перевiзниками вимог законодавства пiд час здiйснення ними мiжнародних повiтряних перевезень товарiв вiйськового призначення та подвiйного використання проводити перевiрки повiтряних перевiзникiв на маршрутах та у мiсцях завантаження/розвантаження таких товарiв.

     Про виявленi порушення повiтряними перевiзниками вимог законодавства пiд час здiйснення ними мiжнародних повiтряних перевезень товарiв вiйськового призначення та подвiйного використання, а також про виконання таких перевезень до держав, щодо яких Радою Безпеки ООН установлено ембарго на експорт товарiв, iнформувати СБУ та Держекспортконтроль.".

     7. У текстi розпорядження слово "Мiнтранс" в усiх вiдмiнках замiнити словом "Державiаслужба" у вiдповiдному вiдмiнку.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.