КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 24 липня 2019 р. N 652


Про внесення змiн до § 6 Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до § 6 Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18 липня 2007 р. N 950 (Офiцiйний вiсник України, 2007 р., N 54, ст. 2180; 2011 р., N 88, ст. 3199; 2016 р., N 65, ст. 2192), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 81

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 24 липня 2019 р. N 652

ЗМIНИ,
що вносяться до § 6 Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України

     1. У пунктi 2:

     1) у першому реченнi слова "державний секретар мiнiстерства забезпечує" замiнити словами "мiнiстерства та iншi центральнi органи виконавчої влади забезпечують", а слова "для розгляду новопризначеним мiнiстром" виключити;

     2) друге речення пiсля слiв "Секретарiатовi Кабiнету Мiнiстрiв" доповнити словами "для iнформування новопризначеного Прем'єр-мiнiстра".

     2. Пункт 3 викласти в такiй редакцiї:

     "3. Роботу з пiдготовки мiнiстерствами та iншими центральними органами виконавчої влади iнформацiйно-аналiтичних матерiалiв координує Секретарiат Кабiнету Мiнiстрiв.

     З цiєю метою Секретарiат Кабiнету Мiнiстрiв розробляє форму, за якою подаються iнформацiйно-аналiтичнi матерiали, та надсилає її усiм мiнiстерствам та iншим центральним органам виконавчої влади листом за пiдписом Державного секретаря Кабiнету Мiнiстрiв або одного з його заступникiв. Такий лист надсилається не пiзнiше нiж протягом трьох робочих днiв пiсля складення повноважень Кабiнету Мiнiстрiв або прийняття рiшення Верховною Радою про його вiдставку.".

     3. Доповнити параграф пунктами 4 - 6 такого змiсту:

     "4. Мiнiстерства та iншi центральнi органи виконавчої влади, дiяльнiсть яких спрямовується i координується безпосередньо Кабiнетом Мiнiстрiв, подають пiдготовленi ними iнформацiйно-аналiтичнi матерiали Секретарiатовi Кабiнету Мiнiстрiв у строк, визначений у листi Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв.

     Пiдготовку таких матерiалiв у мiнiстерствi забезпечує державний секретар мiнiстерства, який подає їх новопризначеному мiнiстровi та Секретарiатовi Кабiнету Мiнiстрiв.

     Центральнi органи виконавчої влади, дiяльнiсть яких спрямовується i координується Кабiнетом Мiнiстрiв України через вiдповiдних мiнiстрiв, подають пiдготовленi ними матерiали мiнiстерствам у строк, визначений у листi Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв.

     У разi потреби Секретарiат Кабiнету Мiнiстрiв може запитувати у мiнiстерств та iнших центральних органiв виконавчої влади додатковi матерiали.

     5. Узагальнена iнформацiя, пiдготовлена за результатами аналiзу iнформацiйно-аналiтичних матерiалiв мiнiстерств та iнших центральних органiв виконавчої влади, подається Державним секретарем Кабiнету Мiнiстрiв новопризначеному Прем'єр-мiнiстровi.

     6. У разi звiльнення з посади мiнiстра в дiючому складi Кабiнету Мiнiстрiв державний секретар мiнiстерства забезпечує пiдготовку iнформацiйно-аналiтичних матерiалiв, зазначених у пунктi 2 цього параграфа, та подає їх новопризначеному мiнiстровi.".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.