ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiн до Закону України "Про оперативно-розшукову дiяльнiсть" щодо вдосконалення дiяльностi Державної прикордонної служби України

     Верховна Рада України постановляє:

     I. Внести до Закону України "Про оперативно-розшукову дiяльнiсть" (Вiдомостi Верховної Ради України, 1992 р., N 22, ст. 303 iз наступними змiнами) такi змiни:

     1. Абзац шостий частини першої статтi 5 викласти в такiй редакцiї:

     "Державної прикордонної служби України - розвiдувальним органом центрального органу виконавчої влади, що реалiзує державну полiтику у сферi охорони державного кордону (агентурної розвiдки, оперативно-технiчним, власної безпеки), пiдроздiлами забезпечення внутрiшньої безпеки та власної безпеки, оперативного документування, оперативно-розшуковими та оперативно-технiчними".

     2. У частинах першiй, другiй i восьмiй статтi 9 слова "спецiально уповноважений центральний орган виконавчої влади у справах охорони державного кордону" в усiх вiдмiнках замiнити словами "центральний орган виконавчої влади, що реалiзує державну полiтику у сферi охорони державного кордону" у вiдповiдному вiдмiнку.

     3. У частинi другiй статтi 91 слова "спецiально уповноваженого центрального органу виконавчої влади у справах охорони державного кордону України" та "спецiально уповноваженого центрального органу виконавчої влади у справах охорони державного кордону" замiнити словами "центрального органу виконавчої влади, що реалiзує державну полiтику у сферi охорони державного кордону".

     II. Прикiнцевi положення

     1. Цей Закон набирає чинностi з дня, наступного за днем його опублiкування.

     2. Кабiнету Мiнiстрiв України протягом трьох мiсяцiв з дня набрання чинностi цим Законом:

     привести свої нормативно-правовi акти у вiдповiднiсть iз цим Законом;

     забезпечити приведення мiнiстерствами, iншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актiв у вiдповiднiсть iз цим Законом.

Президент України В. ЗЕЛЕНСЬКИЙ

м. Київ
12 листопада 2019 року
N 285-IX

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.