ПРОТОКОЛ

мiж Урядом України та Урядом Грузiї про внесення змiн до Угоди мiж Урядом України та Урядом Республiки Грузiя про вiльну торгiвлю вiд 9 сiчня 1995 року

     Уряд України та Уряд Грузiї (далi - Договiрнi Сторони) домовились внести до Угоди мiж Урядом України та Урядом Республiки Грузiя про вiльну торгiвлю вiд 9 сiчня 1995 року (далi - Угода) такi змiни:

     1. Пункт 2 Статтi 1 Угоди викласти в такiй редакцiї:

     "2. Для цiлей цiєї Угоди на перiод її дiї та з метою визначення товарiв, що походять з територiй держав Договiрних Сторiн, Договiрнi Сторони будуть керуватися:

     а) Рiшенням Ради глав урядiв Спiвдружностi Незалежних Держав про Правила визначення країни походження товарiв, пiдписаним 30 листопада 2000 року у м. Мiнськ, або,

     б) Положеннями та додатками до Регiональної конвенцiї про пан-євро-середземноморськi преференцiйнi правила походження".

     2. Цей Протокол є невiд'ємною частиною Угоди i набирає чинностi з дати отримання останнього письмового повiдомлення про виконання Договiрними Сторонами внутрiшньодержавних процедур, необхiдних для набрання ним чинностi.

     Вчинено в м. Києвi 21 травня 2019 року у двох дiйсних примiрниках кожний українською, грузинською, росiйською мовами, при цьому всi тексти мають однакову силу.

     У разi виникнення розбiжностей у тлумаченнi положень цього Протоколу Договiрнi Сторони будуть звертатись до тексту росiйською мовою.

За Уряд України За Уряд Грузiї
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.