КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 9 грудня 2020 р. N 1215


Деякi питання введення в обiг кисневих балонiв

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 4 липня 2018 р. N 536 "Про затвердження Технiчного регламенту рухомого обладнання, що працює пiд тиском" (Офiцiйний вiсник України, 2018 р., N 55, ст. 1921) змiну, що додається.

     2. Установити, що вимоги постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 3 жовтня 2012 р. N 899 "Про порядок здiйснення витрат суб'єктами господарювання державного сектору економiки у разi незатвердження (непогодження) рiчних фiнансових планiв у встановленому порядку" (Офiцiйний вiсник України, 2012 р., N 75, ст. 3027) в частинi заборони здiйснювати витрати, передбаченi пiдпунктом 1 пункту 1 зазначеної постанови, на закупiвлю кисневих балонiв у кiлькостi та з вiдповiдними технiчними характеристиками, запропонованими Мiнiстерством охорони здоров'я, для використання їх пiд час лiкування респiраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавiрусом SARS-CoV-2, не поширюються на акцiонерне товариство "Нацiональна акцiонерна компанiя "Нафтогаз України".

Прем'єр-мiнiстр України Д. ШМИГАЛЬ

Iнд. 21

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 9 грудня 2020 р. N 1215

ЗМIНА,
що вноситься до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 4 липня 2018 р. N 536

     Доповнити постанову пунктом 11 такого змiсту:

     "11. Установити, що до 31 сiчня 2021 р. введення в обiг кисневих балонiв, необхiдних для здiйснення заходiв, спрямованих на запобiгання виникненню i поширенню, локалiзацiю та лiквiдацiю спалахiв, епiдемiй та пандемiй гострої респiраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавiрусом SARS-CoV-2, дозволяється:

     якщо вони вiдповiдають вимогам затвердженого цiєю постановою Технiчного регламенту; або

     за наявностi повiдомлення Державної служби з питань працi про введення в обiг кисневих балонiв, стосовно яких не виконанi вимоги затвердженого цiєю постановою Технiчного регламенту, але використання яких необхiдне в iнтересах охорони здоров'я.

     При цьому дiя затвердженого цiєю постановою Технiчного регламенту не поширюється на кисневi балони, на якi Державною службою з питань працi видано зазначене повiдомлення.

     Для введення в обiг на пiдставi повiдомлення Державної служби з питань працi зазначених кисневих балонiв заявник подає до Державної служби з питань працi заяву iз зазначенням мети введення в обiг, iнформацiї про виробника, назви виробу, номера партiї або серiйного номера, обсягу партiї, призначення виробу та способу дiї. До заяви додаються:

     сертифiкат вiдповiдностi кисневих балонiв, виданий у державi - членi Європейською Союзу згiдно з вiдповiдним актом законодавства Європейською Союзу щодо гармонiзацiї;

     лист-пiдтвердження заявника про те, що оцiнка вiдповiдностi кисневих балонiв вимогам затвердженого цiєю постановою Технiчного регламенту не проводилася.

     За результатами опрацювання поданих заявником документiв Державна служба з питань працi видає йому вiдповiдне повiдомлення. Розгляд документiв та видача повiдомлення здiйснюються на безоплатнiй основi.".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.