ДЕРЖАВНИЙ МИТНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ

04.03.96

N 11/2-1376


     Надсилаємо Методику розрахунку перевiдних коефiцiєнтiв плодовоовочевих консервiв в умовнi банки з метою використання при нарахуваннi ввiзного мита на овочi i фрукти консервованi, встановленого вiдповiдно до постанови Кабiнету мiнiстрiв України вiд 16 сiчня 1996р. N 94 "Про внесення змiн до ставок ввiзного мита на окремi види товарiв i деяких рiшень Уряду України"

Додаток: зазначене на 1 сторiнцi.

Методика розрахунку перевiдних коефiцiєнтiв плодоовочевих консервiв в умовнi банки

     Плодоовочевi i фруктовi консерви обраховуються в умовних одиницях (банках). За умовну одиницю прийнята маса консервiв вагою 400г.

     Для визначення коефiцiєнту перерахунку фiзичних банок в умовнi використовується формула:

М
К = ------ ,
де
400

К - коефiцiєнт перерахунку

М - маса нетто продукцiї в фiзичнiй банцi,(г)

400 - вага умовної банки,(г)

     Тобто, прийнятi такi одиницi обрахунку:

  • одна умовна банка(уб) це 400

  • одна тисяча умовних банок (туб) це 400 кг

  • один мiлiон умовних банок (муб) це 400 тонн.

Заступник мiнiстра Л.М. Подоленюк
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.