Перейти до основного вмісту
УКР
РУС
Пошук
Вівторок, Листопад 26, 2024 - 08:21
Головна
Програмне забезпечення
Завантаження
Форум
Курси валют
Єдине вікно для міжнародної торгівлі
Партнери
Про компанію
Контакти
Ви є тут
Головна
Довідка по товару УКТЗЕД
Введіть код товару за УКТЗЕД
Можна ввести неповний код або текст для пошуку необхідного коду товару
02
М'ясо та їстiвнi субпродукти
0201
М'ясо великої рогатої худоби, свiже або охолоджене:
0201 10 00 00
тушi та половини туш
0201 20
iншi вiдруби, необваленi:
0201 20 20 00
компенсованi четвертини
0201 20 30 00
нероздiленi або роздiленi переднi четвертини
0201 20 50 00
нероздiленi або роздiленi заднi четвертини
0201 20 90 00
iншi
0201 30 00 00
обваленi
0202
М'ясо великої рогатої худоби, морожене:
0202 10 00 00
тушi та половини туш
0202 20
iншi вiдруби, необваленi:
0202 20 10 00
компенсованi четвертини
0202 20 30 00
нероздiленi або роздiленi переднi четвертини
0202 20 50 00
нероздiленi або роздiленi заднi четвертини
0202 20 90 00
iншi
0202 30
обваленi:
0202 30 10 00
переднi четвертини, цiлi або розрубанi як максимум на п'ять частин, кожна четвертина може бути лише в одному блоцi; компенсованi четвертини у двох блоках, при цьому один з переднiми четвертинами, цiлими або розрубаними щонайбiльше на п'ять частин, а другий з її заднiми четвертинами, за винятком фiле, одним шматком
0202 30 50 00
лопатка, шийно-лопаткова частина та грудинка
0202 30 90 00
iншi
0203
Свинина, свiжа, охолоджена або морожена:
[0203 1]
свiжа або охолоджена:
0203 11
тушi та половини туш:
0203 11 10 00
свiйських свиней
0203 11 90 00
iншi
0203 12
окости, лопатки та їх вiдруби, необваленi:
[0203 12 1]
свiйських свиней:
0203 12 11 00
окости та їх вiдруби
0203 12 19 00
лопатки та їх вiдруби
0203 12 90 00
iншi
0203 19
iнша:
[0203 19 1]
свiйських свиней:
0203 19 11 00
переднiй край та його вiдруби
0203 19 13 00
корейка та її вiдруби, необваленi
0203 19 15 00
грудинка (стрiки) з прошарком сала та її вiдруби
[0203 19 5]
iншi:
0203 19 55 00
обваленi
0203 19 59 00
iншi
0203 19 90 00
iнша
[0203 2]
морожена:
0203 21
тушi та половини туш:
0203 21 10 00
свiйських свиней
0203 21 90 00
iншi
0203 22
окости, лопатки та їх вiдруби, необваленi:
[0203 22 1]
свiйських свиней:
0203 22 11 00
окости та їх вiдруби
0203 22 19 00
лопатки та їх вiдруби
0203 22 90 00
iншi
0203 29
iнша:
[0203 29 1]
свiйських свиней:
0203 29 11 00
переднiй край та його вiдруби
0203 29 13 00
корейка та її вiдруби, необваленi
0203 29 15 00
грудинка (стрiки) з прошарком сала та її вiдруби
[0203 29 5]
iншi:
0203 29 55 00
обваленi
0203 29 59 00
iншi
0203 29 90 00
iнша
0204
Баранина або козлятина, свiжа, охолоджена або морожена:
0204 10 00 00
тушi та половини туш ягнят, свiжi або охолодженi
[0204 2]
iнша баранина, свiжа або охолоджена:
0204 21 00 00
тушi та половини туш
0204 22
iншi вiдруби, необваленi:
0204 22 10 00
переднi четвертини короткого розрубу
0204 22 30 00
хребтовi краї спинної частини та/або нирковi частини
0204 22 50 00
тазостегновi частини з гомiлками
0204 22 90 00
iншi
0204 23 00 00
обвалена
0204 30 00 00
тушi та половини туш ягнят, мороженi
[0204 4]
iнша баранина, морожена:
0204 41 00 00
тушi та половини туш
0204 42
iншi вiдруби, необваленi:
0204 42 10 00
переднi четвертини короткого розрубу
0204 42 30 00
хребтовi краї спинної частини та/або нирковi частини
0204 42 50 00
тазостегновi частини з гомiлками
0204 42 90 00
iншi
0204 43
обваленi:
0204 43 10 00
ягнят
0204 43 90 00
iншi
0204 50
козлятина:
[0204 50 1]
свiжа або охолоджена:
0204 50 11 00
тушi та половини туш
0204 50 13 00
переднi четвертини короткого розрубу
0204 50 15 00
хребтовi краї спинної частини та/або нирковi частини
0204 50 19 00
тазостегновi частини з гомiлками
[0204 50 3]
iншi:
0204 50 31 00
вiдруби, необваленi
0204 50 39 00
вiдруби, обваленi
[0204 50 5]
морожена:
0204 50 51 00
тушi та половини туш
0204 50 53 00
переднi четвертини короткого розрубу
0204 50 55 00
хребтовi краї спинної частини та/або нирковi частини
0204 50 59 00
тазостегновi частини з гомiлками
[0204 50 7]
iншi:
0204 50 71 00
вiдруби, необваленi
0204 50 79 00
вiдруби, обваленi
0205 00
М'ясо коней, вiслюкiв, мулiв або лошакiв, свiже, охолоджене або морожене:
0205 00 20 00
свiже або охолоджене
0205 00 80 00
морожене
0206
Субпродукти їстiвнi великої рогатої худоби, свиней, овець, кiз, коней, вiслюкiв, мулiв або лошакiв, свiжi, охолодженi або мороженi:
0206 10
великої рогатої худоби, свiжi або охолодженi:
0206 10 10 00
для виробництва фармацевтичних продуктiв
[0206 10 9]
iншi:
0206 10 95 00
товста дiафрагма i тонка дiафрагма
0206 10 98 00
iншi
[0206 2]
великої рогатої худоби, мороженi:
0206 21 00 00
язики
0206 22 00 00
печiнка
0206 29
iншi:
0206 29 10 00
для виробництва фармацевтичних продуктiв
[0206 29 9]
iншi:
0206 29 91 00
товста дiафрагма i тонка дiафрагма
0206 29 99 00
iншi
0206 30 00 00
свиней, свiжi або охолодженi
[0206 4]
свиней, мороженi:
0206 41 00 00
печiнка
0206 49 00 00
iншi
0206 80
iншi, свiжi або охолодженi:
0206 80 10 00
для виробництва фармацевтичних продуктiв
[0206 80 9]
iншi:
0206 80 91 00
коней, вiслюкiв, мулiв або лошакiв
0206 80 99 00
овець та кiз
0206 90
iншi, мороженi:
0206 90 10 00
для виробництва фармацевтичних продуктiв
[0206 90 9]
iншi:
0206 90 91 00
коней, вiслюкiв, мулiв або лошакiв
0206 90 99 00
овець та кiз
0207
М'ясо та їстiвнi субпродукти свiйської птицi, зазначеної в товарнiй позицiї 0105, свiжi, охолодженi або мороженi:
[0207 1]
курей свiйських (Gallus domesticus):
0207 11
не розрiзанi на частини, свiжi або охолодженi:
0207 11 10 00
обскубанi, напiвпатранi, з головою та лапами, так званi "83 % курчата"
0207 11 30 00
обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "70 % курчата"
0207 11 90 00
обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та мускульного шлунка, так званi "65 % курчата", або в iншому виглядi
0207 12
не розрiзанi на частини, мороженi:
0207 12 10 00
обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "70 % курчата"
0207 12 90 00
обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та мускульного шлунка, так званi "65 % курчата", або в iншому виглядi
0207 13
частини тушок i субпродукти, свiжi або охолодженi:
[0207 13 1]
частини тушок:
0207 13 10 00
обваленi
[0207 13 2]
необваленi:
0207 13 20 00
половини та четвертини
0207 13 30 00
крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 13 40 00
спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 13 50 00
грудинки та їх частини
0207 13 60 00
нiжки та їх частини
0207 13 70 00
iншi
[0207 13 9]
субпродукти:
0207 13 91 00
печiнка
0207 13 99 00
iншi
0207 14
частини тушок i субпродукти, мороженi:
[0207 14 1]
частини тушок:
0207 14 10 00
обваленi
[0207 14 2]
необваленi:
0207 14 20 00
половини та четвертини
0207 14 30 00
крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 14 40 00
спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 14 50 00
грудинки та їх частини
0207 14 60 00
нiжки та їх частини
0207 14 70 00
iншi
[0207 14 9]
субпродукти:
0207 14 91 00
печiнка
0207 14 99 00
iншi
[0207 2]
iндикiв:
0207 24
не роздiленi на частини, свiжi або охолодженi:
0207 24 10 00
обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "80 % iндики"
0207 24 90 00
обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та мускульного шлунка, так званi "73 % iндики", або в iншому виглядi
0207 25
не розрiзанi на частини, мороженi:
0207 25 10 00
обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "80 % iндики"
0207 25 90 00
обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки i мускульного шлунка, так званi "73 % iндики", або в iншому виглядi
0207 26
частини тушок i субпродукти, свiжi або охолодженi:
[0207 26 1]
частини тушок:
0207 26 10 00
обваленi
[0207 26 2]
необваленi:
0207 26 20 00
половини та четвертини
0207 26 30 00
крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 26 40 00
спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 26 50 00
грудинки та їх частини
[0207 26 6]
нiжки та їх частини:
0207 26 60 00
гомiлки та їх частини
0207 26 70 00
iншi
0207 26 80 00
iншi
[0207 26 9]
субпродукти:
0207 26 91 00
печiнка
0207 26 99 00
iншi
0207 27
частини тушок i субпродукти, мороженi:
[0207 27 1]
частини тушок:
0207 27 10 00
обваленi
[0207 27 2]
необваленi:
0207 27 20 00
половини та четвертини
0207 27 30 00
крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 27 40 00
спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 27 50 00
грудинки та їх частини
[0207 27 6]
нiжки та їх частини:
0207 27 60 00
гомiлки та їх частини
0207 27 70 00
iншi
0207 27 80 00
iншi
[0207 27 9]
субпродукти:
0207 27 91 00
печiнка
0207 27 99 00
iншi
[0207 4]
качок:
0207 41
не розрiзанi на частини, свiжi або охолодженi:
0207 41 20 00
обскубанi, знекровленi, без кишок, але непатранi, з головою та лапками, так званi "85 % качки"
0207 41 30 00
обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "70 % качки"
0207 41 80 00
обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та мускульного шлунка, так званi "63 % качки", або в iншому виглядi
0207 42
не розрiзанi на частини, замороженi:
0207 42 30 00
обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та мускульним шлунком, так званi "70 % качки"
0207 42 80 00
обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та мускульного шлунка, так званi "63 % качки", або в iншому виглядi
0207 43 00 00
печiнка жирна, свiжа або охолоджена
0207 44
iншi, свiжi або охолодженi:
[0207 44 1]
розрiзанi:
0207 44 10 00
обваленi
[0207 44 2]
необваленi:
0207 44 21 00
половини або четвертини
0207 44 31 00
крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 44 41 00
спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 44 51 00
грудинки та їх частини
0207 44 61 00
нiжки та їх частини
0207 44 71 00
палетоти
0207 44 81 00
iншi
[0207 44 9]
субпродукти:
0207 44 91 00
печiнка, крiм жирної
0207 44 99 00
iншi
0207 45
iншi, замороженi:
[0207 45 1]
розрiзанi:
0207 45 10 00
обваленi
[0207 45 2]
необваленi:
0207 45 21 00
половини або четвертини
0207 45 31 00
крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 45 41 00
спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 45 51 00
грудинки та їх частини
0207 45 61 00
нiжки та їх частини
0207 45 71 00
палетоти
0207 45 81 00
iншi
[0207 45 9]
субпродукти:
[0207 45 93]
печiнка:
0207 45 93 00
жирна
0207 45 95 00
iнша
0207 45 99 00
iншi
[0207 5]
гусей:
0207 51
не розрiзанi на частини, свiжi або охолодженi:
0207 51 10 00
обскубанi, знекровленi, але непатранi, з головою та лапками, так званi "82 % гуси"
0207 51 90 00
обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з серцем i мускульним шлунком чи без них, так званi "75 % гуси", або в iншому виглядi
0207 52
не розрiзанi на частини, замороженi:
0207 52 10 00
обскубанi, знекровленi, непатранi, але з головою та лапками, так званi "82 % гуси"
0207 52 90 00
обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з серцем i мускульним шлунком чи без них, так званi "75 % гуси", або в iншому виглядi
0207 53 00 00
печiнка жирна, свiжа або охолоджена
0207 54
iншi, свiжi або охолодженi:
[0207 54 1]
розрiзанi:
0207 54 10 00
обваленi
[0207 54 2]
необваленi:
0207 54 21 00
половини або четвертини
0207 54 31 00
крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 54 41 00
спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 54 51 00
грудинки та їх частини
0207 54 61 00
нiжки та їх частини
0207 54 71 00
палетоти
0207 54 81 00
iншi
[0207 54 9]
субпродукти:
0207 54 91 00
печiнка, крiм жирної
0207 54 99 00
iншi
0207 55
iншi, замороженi:
[0207 55 1]
розрiзанi:
0207 55 10 00
обваленi
[0207 55 2]
необваленi:
0207 55 21 00
половини або четвертини
0207 55 31 00
крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 55 41 00
спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 55 51 00
грудинки та їх частини
0207 55 61 00
нiжки та їх частини
0207 55 71 00
палетоти
0207 55 81 00
iншi
[0207 55 9]
субпродукти:
[0207 55 93]
печiнка:
0207 55 93 00
печiнка жирна
0207 55 95 00
iнша
0207 55 99 00
iншi
0207 60
цесарок:
0207 60 05
не розрiзанi на частини, свiжi, охолодженi чи замороженi:
0207 60 05 10
замороженi
0207 60 05 90
iншi
[0207 60 1]
iншi, свiжi, охолодженi чи замороженi:
[0207 60 10]
розрiзанi:
0207 60 10 00
обваленi
[0207 60 21]
необваленi:
0207 60 21 00
половини або четвертини
0207 60 31 00
крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 60 41 00
спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 60 51 00
грудинки та їх частини
0207 60 61 00
нiжки та їх частини
0207 60 81 00
iншi
[0207 60 9]
субпродукти:
0207 60 91 00
печiнка
0207 60 99 00
iншi
0208
Iншi м'ясо та їстiвнi м'яснi субпродукти, свiжi, охолодженi або мороженi:
0208 10
кролятина або зайчатина:
0208 10 10 00
свiйських кроликiв
0208 10 90 00
iншi
0208 30 00 00
приматiв
0208 40
китiв, дельфiнiв, морських свиней (ссавцi ряду Cetacea); ламантинiв i дюгонiв (ссавцi ряду Sirenia); тюленiв, морських левiв та моржiв (ссавцi пiдряду Pinnipedia):
0208 40 10 00
м'ясо китiв
0208 40 20 00
м'ясо тюленiв
0208 40 80 00
iнше
0208 50 00 00
рептилiй (включаючи змiй i черепах)
0208 60 00 00
верблюдiв та iнших тварин родини верблюдячих (Camelidae)
0208 90
iншi:
0208 90 10 00
свiйських голубiв
0208 90 30 00
дичини, крiм кролятини або зайчатини
0208 90 60 00
пiвнiчних оленiв
0208 90 70 00
жаб'ячi лапки
0208 90 98 00
iншi
0209
Свинячий жир, вiдокремлений вiд пiсного м'яса, та жир свiйської птицi, не витопленi та не видiленi iншим способом, свiжi, охолодженi, мороженi, соленi або в розсолi, сушенi або копченi:
0209 10
свинячий:
[0209 10 1]
пiдшкiрний жир (сало):
0209 10 11 00
свiжий, охолоджений, морожений, солоний або в розсолi
0209 10 19 00
сушений або копчений
0209 10 90 00
свинячий жир, вiдмiнний вiд того, що зазначений у товарнiй пiдкатегорiї 0209 10 11 00 або 0209 10 19 00
0209 90 00 00
iнший
0210
М'ясо та їстiвнi м'яснi субпродукти, солонi або в розсолi, сушенi або копченi; їстiвне борошно з м'яса або м'ясних субпродуктiв:
[0210 1]
свинина:
0210 11
окости, лопатки та їх вiдруби, необваленi:
[0210 11 1]
свiйських свиней:
[0210 11 11]
солоне або в розсолi:
0210 11 11 00
окости та їх вiдруби
0210 11 19 00
лопатки та їх вiдруби
[0210 11 3]
сушенi або копченi:
0210 11 31 00
окости та їх вiдруби
0210 11 39 00
лопатки та їх вiдруби
0210 11 90 00
iншi
0210 12
грудинка (стрiки) з прошарком сала та її вiдруби:
[0210 12 1]
свiйських свиней:
0210 12 11 00
солонi або в розсолi
0210 12 19 00
сушенi або копченi
0210 12 90 00
iншi
0210 19
iнша:
[0210 19 1]
свiйських свиней:
[0210 19 10]
солона або в розсолi:
0210 19 10 00
беконнi половини або спенсери
0210 19 20 00
три чвертi свинячого боку або серединки
0210 19 30 00
переднiй край i вiдруби переднього краю
0210 19 40 00
корейка та її вiдруби
0210 19 50 00
iнша
[0210 19 6]
сушена або копчена:
0210 19 60 00
переднiй край i вiдруби переднього краю
0210 19 70 00
корейки та її вiдруби
[0210 19 8]
iнша:
0210 19 81 00
обвалена
0210 19 89 00
iнша
0210 19 90 00
iнша
0210 20
м'ясо великої рогатої худоби:
0210 20 10 00
необвалене
0210 20 90 00
обвалене
[0210 9]
iншi, включаючи їстiвне борошно з м'яса або м'ясних субпродуктiв:
0210 91 00 00
приматiв
0210 92
китiв, дельфiнiв, морських свиней (ссавцiв ряду Сetacea); ламантинiв i дюгонiв (ссавцiв ряду Sirenia); тюленiв, морських левiв та моржiв (ссавцi пiдряду Pinnipedia):
0210 92 10 00
китiв, дельфiнiв, морських свиней (ссавцiв ряду Сetacea); ламантинiв i дюгонiв (ссавцiв ряду Sirenia)
[0210 92 9]
iншi:
0210 92 91 00
м'ясо
0210 92 92 00
субпродукти
0210 92 99 00
їстiвне борошно з м'яса або м'ясних субпродуктiв
0210 93 00 00
рептилiй (включаючи змiй i черепах)
0210 99
iншi:
[0210 99 1]
м'ясо:
0210 99 10 00
конина, солона, у розсолi або висушена
[0210 99 2]
баранина та козлятина:
0210 99 21 00
необвалена
0210 99 29 00
обвалена
0210 99 31 00
пiвнiчних оленiв
0210 99 39 00
iнше
[0210 99 4]
субпродукти:
[0210 99 41]
свiйських свиней:
0210 99 41 00
печiнка
0210 99 49 00
iншi
[0210 99 5]
великої рогатої худоби:
0210 99 51 00
товста дiафрагма i тонка дiафрагма
0210 99 59 00
iншi
[0210 99 7]
iншi:
[0210 99 71]
печiнка свiйської птицi:
0210 99 71 00
жирна печiнка гусей чи качок, солона або в розсолi
0210 99 79 00
iншi
0210 99 85 00
iншi
0210 99 90 00
їстiвне борошно з м'яса або м'ясних субпродуктiв
Головне меню
Головна
Програмне забезпечення
Завантаження
Форум
Курси валют
Навігатор ЗЕД
База документів
Каталог документів
Добірка документів
Українська класифікація товарів ЗЕД
Єдиний список товарів подвійного використання
Класифікаційні рішення ДМСУ
Середня розрахункова вартість товарів згідно УКТЗЕД
Довідка по товару УКТЗЕД
Митний калькулятор
Митний калькулятор для громадян (М16)
Розрахунок імпорта автомобіля
Інформаційна підтримка
Електронне декларування
NCTS Фаза 5
Єдине вікно для міжнародної торгівлі
Час очікування в пунктах пропуску
Перевірити ВМД
Митний кодекс України
Кодекси України
Довідкові матеріали
Архів новин
Обговорення законопроектів
Віддалений контроль ВМД
Перелік тестових завдань
Поширені питання
Реклама на сайті
Дошка оголошень
Пропонуємо послуги:
Митний, таможенный брокер, Авто, вещи, Т1, імпорт, експорт , личные, особисті речі
Copyright © 2024 НТФ «Інтес» Всі права збережено.
Підтримка: support@qdpro.com.ua