Перейти до основного вмісту

  • УКР
  • РУС
 logo
Вівторок, Травень 13, 2025 - 19:27
  • Головна
  • Програмне забезпечення
  • Завантаження
  • Форум
  • Курси валют
  • Єдине вікно для міжнародної торгівлі
  • Партнери
  • Про компанію
  • Контакти

Ви є тут

Головна

Довідка по товару УКТЗЕД


04Молоко та молочнi продукти; яйця птицi; натуральний мед; їстiвнi продукти тваринного походження, в iншому мiсцi не зазначенi
0401Молоко та вершки, незгущенi та без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин:
0401 10з вмiстом жирiв не бiльш як 1 мас.%:
0401 10 10 00у первинних упаковках, об'ємом нетто не бiльш як 2 л
0401 10 90 00iншi
0401 20з вмiстом жирiв понад 1 мас.%, але не бiльш як 6 мас.%:
[0401 20 1]не бiльш як 3 мас.%:
0401 20 11 00у первинних упаковках, об'ємом нетто не бiльш як 2 л
0401 20 19 00iншi
[0401 20 9]понад 3 мас.%:
0401 20 91 00у первинних упаковках, об'ємом нетто не бiльш як 2 л
0401 20 99 00iншi
0401 40з вмiстом жиру бiльш як 6 мас.%, але не бiльш як 10 мас.%:
0401 40 10 00у первинних упаковках, об'ємом нетто не бiльш як 2 л
0401 40 90 00iншi
0401 50з вмiстом жиру бiльш як 10 мас.%:
[0401 50 1]не бiльш як 21 мас.%:
0401 50 11 00у первинних упаковках, об'ємом нетто не бiльш як 2 л
0401 50 19 00iншi
[0401 50 3]понад 21 мас.%, але не бiльш як 45 мас.%:
0401 50 31 00у первинних упаковках, об'ємом нетто не бiльш як 2 л
0401 50 39 00iншi
[0401 50 9]понад 45 мас.%:
0401 50 91 00у первинних упаковках, об'ємом нетто не бiльш як 2 л
0401 50 99 00iншi
0402Молоко та вершки, згущенi або з доданням цукру або iнших пiдсолоджувальних речовин:
0402 10у порошку, гранулах чи iнших твердих видах, з вмiстом жирiв не бiльш як 1,5 мас.%:
[0402 10 1]без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин:
0402 10 11 00у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 2,5 кг
0402 10 19 00iншi
[0402 10 9]iншi:
0402 10 91 00у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 2,5 кг
0402 10 99 00iншi
[0402 2]у порошку, гранулах чи iнших твердих видах, з вмiстом жирiв понад 1,5 мас.%:
0402 21без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин:
[0402 21 1]з вмiстом жирiв не бiльш як 27 мас.%:
0402 21 11 00у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 2,5 кг
0402 21 18 00iншi
[0402 21 9]з вмiстом жирiв понад 27 мас.%:
0402 21 91 00у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 2,5 кг
0402 21 99 00iншi
0402 29iншi:
[0402 29 1]з вмiстом жирiв не бiльш як 27 мас.%:
0402 29 11 00молоко спецiального призначення, для немовлят, у герметичнiй упаковцi, масою нетто не бiльш як 500 г, з вмiстом жирiв понад 10 мас.%
[0402 29 15]iншi:
0402 29 15 00у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 2,5 кг
0402 29 19 00iншi
[0402 29 9]з вмiстом жирiв понад 27 мас.%:
0402 29 91 00у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 2,5 кг
0402 29 99 00iншi
[0402 9]iншi:
0402 91без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин:
0402 91 10 00з вмiстом жирiв не бiльш як 8 мас.%
0402 91 30 00з вмiстом жирiв понад 8 мас.%, але не бiльш як 10 мас.%
[0402 91 5]з вмiстом жирiв понад 10 мас.%, але не бiльш як 45 мас.%:
0402 91 51 00у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 2,5 кг
0402 91 59 00iншi
[0402 91 9]з вмiстом жирiв понад 45 мас.%:
0402 91 91 00у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 2,5 кг
0402 91 99 00iншi
0402 99iншi:
0402 99 10 00з вмiстом жирiв не бiльш як 9,5 мас.%
[0402 99 3]з вмiстом жирiв понад 9,5 мас.%, але не бiльш як 45 мас.%:
0402 99 31 00у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 2,5 кг
0402 99 39 00iншi
[0402 99 9]з вмiстом жирiв понад 45 мас.%:
0402 99 91 00у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 2,5 кг
0402 99 99 00iншi
0403Йогурт; маслянка, коагульованi молоко та вершки, кефiр та iншi ферментованi або пiдкисленi молоко та вершки, згущенi або незгущенi, з доданням цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин або ароматизованi, або з доданням фруктiв, горiхiв чи какао:
0403 20йогурт:
[0403 20 1]неароматизований та без додання фруктiв, горiхiв, какао, шоколаду, спецiй, кави або кавового екстракту, рослин, частин рослин, злакiв або хлiбобулочних виробiв:
[0403 20 11]без додання цукру або iнших пiдсолоджувальних речовин, з вмiстом жирiв:
0403 20 11 00не бiльш як 3 мас.%
0403 20 13 00понад 3 мас.%, але не бiльш як 6 мас.%
0403 20 19 00понад 6 мас.%
[0403 20 3]iнший, з вмiстом жирiв:
0403 20 31 00не бiльш як 3 мас.%
0403 20 33 00понад 3 мас.%, але не бiльш як 6 мас.%
0403 20 39 00понад 6 мас.%
[0403 20 4]з доданням шоколаду, спецiй, кави або кавового екстракту, рослин, частин рослин, злакiв або хлiбобулочних виробiв:
0403 20 41 00з вмiстом менш як 1,5 мас.% молочного жиру, 5 мас.% цукрози (включаючи iнвертний цукор) або iзоглюкози, 5 мас.% глюкози або крохмалю
0403 20 49 00iншi
[0403 20 5]iнший, ароматизований або з доданням фруктiв, горiхiв або какао:
[0403 20 51]у порошку, гранулах чи iнших твердих видах, з вмiстом молочних жирiв:
0403 20 51 00не бiльш як 1,5 мас.%
0403 20 53 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0403 20 59 00понад 27 мас.%
[0403 20 9]iнший, з вмiстом молочних жирiв:
0403 20 91 00не бiльш як 3 мас.%
0403 20 93 00понад 3 мас.%, але не бiльш як 6 мас.%
0403 20 99 00понад 6 мас.%
0403 90iншi:
[0403 90 1]неароматизованi, без додання фруктiв, горiхiв або какао:
[0403 90 11]у порошку, гранулах чи iнших твердих видах:
[0403 90 11 0]без додання цукру або iнших пiдсолоджувальних речовин, з вмiстом жирiв:
0403 90 11 00не бiльш як 1,5 мас.%
0403 90 13 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0403 90 19 00понад 27 мас.%
[0403 90 31 0]iншi, з вмiстом жирiв:
0403 90 31 00не бiльш як 1,5 мас.%
0403 90 33 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0403 90 39 00понад 27 мас.%
[0403 90 5]iншi:
[0403 90 51]без додання цукру або iнших пiдсолоджувальних речовин, з вмiстом жирiв:
0403 90 51 00не бiльш як 3 мас.%
0403 90 53 00понад 3 мас.%, але не бiльш як 6 мас.%
0403 90 59 00понад 6 мас.%
[0403 90 6]iншi, з вмiстом жирiв:
0403 90 61 00не бiльш як 3 мас.%
0403 90 63 00понад 3 мас.%, але не бiльш як 6 мас.%
0403 90 69 00понад 6 мас.%
[0403 90 7]ароматизованi або з доданням фруктiв, горiхiв або какао:
[0403 90 71]у порошку, гранулах або в iншому твердому виглядi, з вмiстом молочних жирiв:
0403 90 71 00не бiльш як 1,5 мас.%
0403 90 73 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0403 90 79 00понад 27 мас.%
[0403 90 9]iншi, з вмiстом молочних жирiв:
0403 90 91 00не бiльш як 3 мас.%
0403 90 93 00понад 3 мас.%, але не бiльш як 6 мас.%
0403 90 99 00понад 6 мас.%
0404Молочна сироватка, згущена або незгущена, з доданням чи без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин; продукти, що складаються з натуральних компонентiв молока, з доданням чи без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин, в iншому мiсцi не зазначенi:
0404 10молочна сироватка, видозмiнена чи невидозмiнена, згущена або незгущена, з доданням або без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин:
[0404 10 0]у порошку, гранулах чи iншому твердому виглядi:
[0404 10 02]без додання цукру або iнших пiдсолоджувальних речовин, з вмiстом бiлкiв (вмiст азоту x 6,38):
[0404 10 02 0]не бiльш як 15 мас.%, з вмiстом жирiв:
0404 10 02 00не бiльш як 1,5 мас.%
0404 10 04 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0404 10 06 00понад 27 мас.%
[0404 10 12 0]понад 15 мас.%, з вмiстом жирiв:
0404 10 12 00не бiльш як 1,5 мас.%
0404 10 14 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0404 10 16 00понад 27 мас.%
[0404 10 2]iншi, з вмiстом бiлкiв (вмiст азоту x 6,38):
[0404 10 26]не бiльш як 15 мас.%, з вмiстом жирiв:
0404 10 26 00не бiльш як 1,5 мас.%
0404 10 28 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
[0404 10 3]понад 15 мас.%, з вмiстом жирiв:
0404 10 32 00понад 27 мас.%
0404 10 34 00не бiльш як 1,5 мас.%
0404 10 36 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0404 10 38 00понад 27 мас.%
[0404 10 4]iнша:
[0404 10 48]без додання цукру або iнших пiдсолоджувальних речовин, з вмiстом бiлкiв (вмiст азоту x 6,38):
[0404 10 48 0]не бiльш як 15 мас.%, з вмiстом жирiв:
0404 10 48 00не бiльш як 1,5 мас.%
0404 10 52 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0404 10 54 00понад 27 мас.%
[0404 10 56 0]понад 15 мас.%, з вмiстом жирiв:
0404 10 56 00не бiльш як 1,5 мас.%
0404 10 58 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0404 10 62 00понад 27 мас.%
[0404 10 7]iншi, з вмiстом бiлкiв (вмiст азоту x 6,38):
[0404 10 72]не бiльш як 15 мас.%, з вмiстом жирiв:
0404 10 72 00не бiльш як 1,5 мас.%
0404 10 74 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0404 10 76 00понад 27 мас.%
[0404 10 78]понад 15 мас.%, з вмiстом жирiв:
0404 10 78 00не бiльш як 1,5 мас.%
0404 10 82 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0404 10 84 00понад 27 мас.%
0404 90iншi:
[0404 90 2]без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин, з вмiстом жирiв:
0404 90 21 00не бiльш як 1,5 мас.%
0404 90 23 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0404 90 29 00понад 27 мас.%
[0404 90 8]iншi, з вмiстом жирiв:
0404 90 81 00не бiльш як 1,5 мас.%
0404 90 83 00понад 1,5 мас.%, але не бiльш як 27 мас.%
0404 90 89 00понад 27 мас.%
0405Масло вершкове та iншi жири, виробленi з молока; молочнi пасти:
0405 10масло вершкове:
[0405 10 1]з вмiстом жирiв не бiльш як 85 мас.%:
[0405 10 11]масло вершкове натуральне:
0405 10 11 00у первинних упаковках, масою нетто не бiльш як 1 кг
0405 10 19 00iнше
0405 10 30 00вершкове масло рекомбiноване
0405 10 50 00вершкове масло сироваткове (пiдсирне)
0405 10 90 00iншi
0405 20молочнi пасти:
0405 20 10 00з вмiстом жиру понад 39 мас.%, але не бiльш як 60 мас.%
0405 20 30 00з вмiстом жиру понад 60 мас.%, але не бiльш як 75 мас.%
0405 20 90 00з вмiстом жиру понад 75 мас.%, але не бiльш як 80 мас.%
0405 90iншi:
0405 90 10 00з вмiстом жиру понад 99,3 мас.% i з вмiстом води не бiльш як 0,5 мас.%
0405 90 90 00iншi
0406Сири всiх видiв i кисломолочний сир:
0406 10свiжий сир (без визрiвання), включаючи сир з молочної сироватки, i кисломолочний сир:
[0406 10 3]з вмiстом жиру не бiльш як 40 мас.%:
0406 10 30 00моцарелла в рiдинi або без неї
0406 10 50 00iншi
0406 10 80 00iншi
0406 20 00 00сири тертi або в порошку, усiх сортiв
0406 30сири плавленi, крiм тертих або в порошку:
0406 30 10 00пiд час виготовлення яких використовувалися тiльки сири ементальський (Emmentaler), грюєр (Gruyere) та апензель (Appenzell) i якi можуть бути з доданням гларського сиру з травами, так званого "шабцигера" ("Schabziger"); упакованi для роздрiбної торгiвлi, з вмiстом жиру не бiльш як 56 мас.% у перерахунку на суху речовину
[0406 30 3]iншi:
[0406 30 31]з вмiстом жиру не бiльш як 36 мас.% i з вмiстом жиру в сухiй речовинi:
0406 30 31 00не бiльш як 48 мас.%
0406 30 39 00понад 48 мас.%
0406 30 90 00з вмiстом жирiв понад 36 мас.%
0406 40блакитнi сири та iншi сири, що мiстять прожилки, отриманi внаслiдок використання Penicillium roqueforti:
0406 40 10 00рокфор (Roquefort)
0406 40 50 00горгонзола (Gorgonzola)
0406 40 90 00iншi
0406 90iншi сири:
0406 90 01 00для виробництва плавлених сирiв
[0406 90 1]iншi:
0406 90 13 00емменталь (Emmentaler)
0406 90 15 00грюєр (Gruyere), збрiнц (Sbrinz)
0406 90 17 00бергкезе (Bergkase), апензель (Appenzell)
0406 90 18 00фрибурзький сир (Fromage fribourgeois), вашерен мон-дор (Vacherin Mont d'Or) i тет де муан (Tete de Moine)
0406 90 21 00чедер (Cheddar)
0406 90 23 00едeм (Edam)
0406 90 25 00тiльзитер (Tilsit)
0406 90 29 00кашкавал (Kashkaval)
0406 90 32 00фета (Feta)
0406 90 35 00кефалотiрi (Kefalo-Tyri)
0406 90 37 00фiнляндiя (Finlandia)
0406 90 39 00ярлсберг (Jarlsberg)
[0406 90 5]iншi:
0406 90 50 00сири з молока вiвцi чи молока буйволицi в ємностях з розсолом чи в бурдюках iз шкури вiвцi чи кози
[0406 90 6]iншi:
[0406 90 61]з вмiстом жиру не бiльш як 40 мас.% i з вмiстом води в перерахунку на знежирену речовину:
[0406 90 61 0]не бiльш як 47 мас.%:
0406 90 61 00грана падано (Grana Padano), пармiджано реджано (Parmigiano Reggiano)
0406 90 63 00фiоре сардо (Fiore Sardo), пекорiно (Pecorino)
0406 90 69 00iншi
[0406 90 73]понад 47 мас.%, але не бiльш як 72 мас.%:
0406 90 73 00проволоне (Provolone)
0406 90 74 00мааздам (Maasdam)
0406 90 75 00асiяго (Asiago), качикавало (Caciocavallo), монтасiо (Montasio), рагузано (Ragusano)
0406 90 76 00данбо (Danbo), фонталь (Fontal), фонтина (Fontina), фiнбо (Fynbo), хавартi (Havarti), марибо (Maribo), самсо (Samsо)
0406 90 78 00гауда (Gouda)
0406 90 79 00есром (Esrom), iталiко (Italico), кернгем (Kernhem), сен-нектер (Saint-Nectaire), сен-полен (Saint-Paulin), таледжiо (Taleggio)
0406 90 81 00канталь (Cantal), чешир (Cheshire), уенслiдейл (Wensleydale), ланкашир (Lancashire), подвiйний глостерський (Double Gloucester), бларней (Blarney), колбi (Colby), монтерей (Monterey)
0406 90 82 00камамбер (Camembert)
0406 90 84 00брi (Brie)
0406 90 85 00кефалографiєра (Kefalograviera), касерi (Kasseri)
[0406 90 86]iншi сири, з вмiстом води в перерахунку на знежирену речовину:
0406 90 86 00понад 47 мас.%, але не бiльш як 52 мас.%
0406 90 89 00понад 52 мас.%, але не бiльш як 62 мас.%
0406 90 92 00понад 62 мас.%, але не бiльш як 72 мас.%
0406 90 93 00понад 72 мас.%
0406 90 99iншi:
0406 90 99 10сири з молока корiв, у ємностях iз розсолом
0406 90 99 90iншi
0407Яйця птахiв у шкаралупi, свiжi, консервованi або варенi:
[0407 1]заплiдненi яйця для iнкубацiї:
0407 11 00 00кур свiйських (Gallus domesticus)
0407 19iншi:
[0407 19 1]iнших свiйських птахiв:
0407 19 11 00iндичi чи гусячi
0407 19 19 00iншi
0407 19 90 00iншi
[0407 2]яйця свiжi iншi:
0407 21 00 00кур свiйських (Gallus domesticus)
0407 29iншi:
0407 29 10 00iнших свiйських птахiв
0407 29 90 00iншi
0407 90iншi:
0407 90 10 00iнших свiйських птахiв
0407 90 90 00iншi
0408Яйця птицi без шкаралупи та яєчнi жовтки, свiжi, сушенi, варенi у водi або на парi, формованi, мороженi або консервованi iншим способом, з доданням чи без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин:
[0408 1]яєчнi жовтки:
0408 11сушенi:
0408 11 20 00непридатнi для вживання
0408 11 80 00iншi
0408 19iншi:
0408 19 20 00непридатнi для вживання
[0408 19 8]iншi:
0408 19 81 00рiдкi
0408 19 89 00iншi, включаючи мороженi
[0408 9]iншi:
0408 91сушенi:
0408 91 20 00непридатнi для вживання
0408 91 80 00iншi
0408 99iншi:
0408 99 20 00непридатнi для вживання
0408 99 80 00iншi
0409 00 00 00Мед натуральний
0410Комахи та iншi їстiвнi продукти тваринного походження, в iншому мiсцi не зазначенi:
0410 10комахи:
0410 10 10 00свiжi, охолодженi або замороженi
[0410 10 9]iншi:
0410 10 91 00їстiвнi мука та крупка
0410 10 99 00iншi
0410 90 00 00iншi

Головне меню

  • Головна
  • Програмне забезпечення
  • Завантаження
  • Форум
  • Курси валют

Навігатор ЗЕД

  • База документів
  • Каталог документів
  • Добірка документів
  • Українська класифікація товарів ЗЕД
  • Єдиний список товарів подвійного використання
  • Класифікаційні рішення ДМСУ
  • Середня розрахункова вартість товарів згідно УКТЗЕД
  • Довідка по товару УКТЗЕД
  • Митний калькулятор
  • Митний калькулятор для громадян (М16)
  • Розрахунок імпорта автомобіля

Інформаційна підтримка

  • Електронне декларування
  • NCTS Фаза 5
  • Єдине вікно для міжнародної торгівлі
  • Час очікування в пунктах пропуску
  • Перевірити ВМД
  • Митний кодекс України
  • Кодекси України
  • Довідкові матеріали
  • Архів новин
  • Обговорення законопроектів
  • Віддалений контроль ВМД
  • Перелік тестових завдань
  • Поширені питання
  • Реклама на сайті

Дошка оголошень

Пропонуємо послуги:
  • Митний брокер мп Ковель 0679537199 - супровід та всі види оформлення
Copyright © 2025 НТФ «Інтес» Всі права збережено.
Підтримка: support@qdpro.com.ua