ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
09.11.2001 р. | N 21/21-5207-ЕП |
---|
Начальнику Схiдної регiональної митницi |
Стосовно класифiкацiї м'яса домашньої птицi
В Управлiннi номенклатури та верифiкацiї розглянуто лист Схiдної регiональної митницi вiд 28.09.01 N 15/2337-ЕП стосовно класифiкацiї заморожених курячих стегенцiв з приправами.
Повiдомляємо, що м'ясо з приправами, яке не пройшло теплової кулiнарної обробки, класифiкується згiдно з УКТ ЗЕД в групi 16. Пiд термiном "м'ясо з приправами" мається на увазi м'ясо, яке не пройшло теплової кулiнарної обробки, приправа повинна бути внесена всередину або по всiй поверхнi продукту i яку видно неозброєним оком або можна визначити на смак (додаткова примiтка 6а) до групи 02) (Закон України "Про митний тариф України" вiд 05.04.2001 року N 2371-III).
Начальник Управлiння номенклатури та верифiкацiї | I.П.Рамусь |