ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
13.04.2006 р. | N 11/4-16/4050-ЕП |
---|
Начальникам регiональних митниць | |
Начальникам митниць |
Про внесення змiн до Протоколу
У додаток до листа Держмитслужби України вiд 07.11.05 N 11/1-16/13949-ЕП надсилаємо Додаток 14 до Протоколу про спiвпрацю мiж Державною митною службою України та учасниками ринку iмпорту м'яса, м'ясопродуктiв та свiйських тварин, надiсланий листом Ради з питань зовнiшньоекономiчної дiяльностi при Кабiнетi Мiнiстрiв України вiд 07.04.2006 N 67/4 (додається).
Додаток на 1 арк.
Заступник Голови Служби | О.П.Шейко |
Додаток 14 до Протоколу про спiвпрацю мiж Державною митною службою України та учасниками ринку iмпорту м'яса, м'ясопродуктiв та свiйських тварин |
Iнформацiя про довiдковий рiвень цiн на готовi м'ясопродукти, що ввозяться на митну територiю України за умовами "Iнкотермс 2000" "DAF" i "СIF" (кордон України) станом на 07.04.06 р.
N | Найменування виробу, товар | Ступiнь обробки, вид | Країна походження | Цiна, $/кг |
1 | Московська, Салямi | Ковбаси варено-копченi | Бiлорусь | 6,3 |
Сервелат | 4,8 | |||
2 | Докторська, Дитяча | Варенi ковбаси в/г | Бiлорусь | 3,4 |
Молочна, Останкiнська, Русанiвська | 2,55 | |||
3 | Молочнi, Дитячi, Свинi | Сосиски в/г | Бiлорусь | 2,9 |
4 | Шинка Екстра | Шинки в/г | Бiлорусь | 3,7 |
Шинки звичайнi | Шинки I г. | 2,15 | ||
5 | Дрогобицька, Кракiвська | Напiвкопченi ковбаси в/г | Бiлорусь | 4,7 |
Буковинська, Гуцульська | Напiвкопченi ковбаси I г. | 2,9 | ||
6 | Зельць | Лiвернi ковбаси | Бiлорусь | 2,55 |
Лiверна, Кров'яна | 1,1 | |||
7 | Паштетнi ковбаси | Паштети | Бiлорусь | 2,0 |
8 | Балик | Копченостi iз свинини в/г | Бiлорусь | 6,8 |
Бекон | Бiлорусь | 4,3 | ||
Буженина | Бiлорусь | 8,3 | ||
Шинка | Бiлорусь | 4,7 | ||
Карбонад | Бiлорусь | 8,7 | ||
Корейка | Бiлорусь | 5,9 | ||
Окорок | Бiлорусь | 4,4 | ||
Шийка | Бiлорусь | 5,1 | ||
Фiлей | Бiлорусь | 5,9 | ||
Рулет | Бiлорусь | 4,9 | ||
9 | Балик в асортиментi | Копченостi iз свинини i яловичини | Бiлорусь | 5,9 |
10 | Балик | Сирокопчене м'ясо iз свинини | Бiлорусь | 9,3 |
Грудинка, шийка | Бiлорусь | 6,9 | ||
11 | Балик | Сирокопчене м'ясо iз яловичини | Бiлорусь | 9,1 |
Бастурма | Бiлорусь | 10,6 |