
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
| 13.04.2006 р. | N 11/4-16/4050-ЕП |
|---|
| Начальникам регiональних митниць | |
| Начальникам митниць |
Про внесення змiн до Протоколу
У додаток до листа Держмитслужби України вiд 07.11.05 N 11/1-16/13949-ЕП надсилаємо Додаток 14 до Протоколу про спiвпрацю мiж Державною митною службою України та учасниками ринку iмпорту м'яса, м'ясопродуктiв та свiйських тварин, надiсланий листом Ради з питань зовнiшньоекономiчної дiяльностi при Кабiнетi Мiнiстрiв України вiд 07.04.2006 N 67/4 (додається).
Додаток на 1 арк.
| Заступник Голови Служби | О.П.Шейко |
| Додаток 14 до Протоколу про спiвпрацю мiж Державною митною службою України та учасниками ринку iмпорту м'яса, м'ясопродуктiв та свiйських тварин |
Iнформацiя про довiдковий рiвень цiн на готовi м'ясопродукти, що ввозяться на митну територiю України за умовами "Iнкотермс 2000" "DAF" i "СIF" (кордон України) станом на 07.04.06 р.
| N | Найменування виробу, товар | Ступiнь обробки, вид | Країна походження | Цiна, $/кг |
| 1 | Московська, Салямi | Ковбаси варено-копченi | Бiлорусь | 6,3 |
| Сервелат | 4,8 | |||
| 2 | Докторська, Дитяча | Варенi ковбаси в/г | Бiлорусь | 3,4 |
| Молочна, Останкiнська, Русанiвська | 2,55 | |||
| 3 | Молочнi, Дитячi, Свинi | Сосиски в/г | Бiлорусь | 2,9 |
| 4 | Шинка Екстра | Шинки в/г | Бiлорусь | 3,7 |
| Шинки звичайнi | Шинки I г. | 2,15 | ||
| 5 | Дрогобицька, Кракiвська | Напiвкопченi ковбаси в/г | Бiлорусь | 4,7 |
| Буковинська, Гуцульська | Напiвкопченi ковбаси I г. | 2,9 | ||
| 6 | Зельць | Лiвернi ковбаси | Бiлорусь | 2,55 |
| Лiверна, Кров'яна | 1,1 | |||
| 7 | Паштетнi ковбаси | Паштети | Бiлорусь | 2,0 |
| 8 | Балик | Копченостi iз свинини в/г | Бiлорусь | 6,8 |
| Бекон | Бiлорусь | 4,3 | ||
| Буженина | Бiлорусь | 8,3 | ||
| Шинка | Бiлорусь | 4,7 | ||
| Карбонад | Бiлорусь | 8,7 | ||
| Корейка | Бiлорусь | 5,9 | ||
| Окорок | Бiлорусь | 4,4 | ||
| Шийка | Бiлорусь | 5,1 | ||
| Фiлей | Бiлорусь | 5,9 | ||
| Рулет | Бiлорусь | 4,9 | ||
| 9 | Балик в асортиментi | Копченостi iз свинини i яловичини | Бiлорусь | 5,9 |
| 10 | Балик | Сирокопчене м'ясо iз свинини | Бiлорусь | 9,3 |
| Грудинка, шийка | Бiлорусь | 6,9 | ||
| 11 | Балик | Сирокопчене м'ясо iз яловичини | Бiлорусь | 9,1 |
| Бастурма | Бiлорусь | 10,6 |
.png)

