КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
Київ
вiд 28 травня 1998 р. | N 754 |
---|
Про встановлення термiнiв дiї сезонних ввiзних
(iмпортних) мит на сiльськогосподарську продукцiю
в 1998 роцi
З метою впорядкування iмпорту сiльськогосподарської продукцiї та забезпечення виконання вимог статтi 2 Закону України "Про державне регулювання iмпорту сiльськогосподарської продукцiї" Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:
1. Встановити термiни дiї сезонних ввiзних (iмпортних) мит на сiльськогосподарську продукцiю в 1998 роцi згiдно з додатком.
Сезоннi ввiзнi (iмпортнi) мита не застосовуються до зазначеної в додатку сiльськогосподарської продукцiї у разi, коли вiдповiдними мiжнародними договорами України запровадження цих мит не передбачено.
2. Державнiй митнiй службi забезпечити контроль за ввезенням iмпортної сiльськогосподарської продукцiї протягом термiнiв дiї сезонних ввiзних (iмпортних) мит.
3. Ця постанова набирає чинностi через 45 днiв пiсля її опублiкування в газетi "Урядовий кур'єр".
Прем'єр-мiнiстр України | В. ПУСТОВОЙТЕНКО |
Iнд. 22
Додаток до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 травня 1998 р. N 754 |
ТЕРМIНИ
дiї сезонних ввiзних (iмпортних) мит на
сiльськогосподарську продукцiю в 1998 роцi
Код ТН ЗЕД | Назва сiльськогосподарської продукцiї | Ставка сезонного ввiзного (iмпортного) мита (у вiдсотках до митної вартостi та в фiксованих розмiрах до одиницi ваги або кiлькостi)* | Термiн дiї сезонного ввiзного (iмпортного) мита |
---|---|---|---|
07.01 | Картопля свiжа або охолоджена | 100, але не менш як 0,4 екю за 1 кг | з 15 серпня до 15 листопада |
07.02 | Томати свiжi або охолодженi | 60, але не менш як 0,6 екю за 1 кг | з 15 липня до 15 вересня |
07.03 | Цибуля (рiпчаста, шалот, порей), часник, черемша та iншi цибулеподiбнi овочi свiжi або охолодженi | 60, але не менш як 0,4 екю за 1 кг | з 15 липня до 12 листопада |
07.04 | Капуста качанна, кольорова, кольрабi, брунколь та iншi аналогiчнi їстiвнi овочi з роду Brassika, свiжi або охолодженi | 60, але не менш як 0,4 екю за 1 кг | з 1 серпня до 28 листопада |
07.05.11 07.05.19000 |
Салат латук | 60, але не менш як 0,4 екю за 1 кг | з 15 липня до 15 вересня |
07.06 | Морква, рiпа, буряк столовий (буряк червоний), козелець, селера коренева, редис та iншi аналогiчнi їстiвнi коренеплоди свiжi або охолодженi | 60, але не менш як 0,4 екю за 1 кг | з 15 липня до 25 жовтня |
07.07.00 | Огiрки та корнiшони свiжi або охолодженi | 60, але не менш як 0,6 екю за 1 кг | з 15 липня до 15 вересня |
07.08 | Бобовi овочi, лущенi або нелущенi, свiжi або охолодженi | 60, але не менш як 0,6 екю за 1 кг | з 15 липня до 15 вересня |
08.06.10 | Виноград свiжий | 60, але не менш як 0,6 екю за 1 кг | з 1 серпня до 28 листопада |
08.07.10 | Динi, кавуни | 60, але не менш як 0,6 екю за 1 кг | з 1 серпня до 1 листопада |
08.08.10 | Яблука свiжi | 60, але не менш як 1 екю за 1 кг | з 1 серпня до 28 листопада |
08.08.20 | Грушi та айва свiжi | 60, але не менш як 1 екю за 1 кг | з 1 серпня до 28 листопада |
08.09.10000 | Абрикоси свiжi | 60, але не менш як 1 екю за 1 кг | з 15 липня до 15 вересня |
10.01 (крiм призначених для посiву) | Пшениця i пшенично-житня сумiш (меслин) | 60, але не менш як 80 екю за 1 т | з 1 вересня до 1 грудня |
10.02.00.000 | Жито | 60, але не менш як 40 екю за 1 т | з 1 вересня до 1 грудня |
10.03.00 | Ячмiнь | 60, але не менш як 40 екю за 1 т | з 1 вересня до 1 грудня |
10.04.00 | Овес | 60, але не менш як 40 екю за 1 т | з 1 вересня до 1 грудня |
10.05 (крiм призначених для посiву) | Кукурудза | 60, але не менш як 40 екю за 1 т | з 1 вересня до 1 грудня |
10.08 | Гречка, просо, iншi зерновi | 60, але не менш як 0,1 екю за 1 кг | з 1 вересня до 1 грудня |
12.06.00 | Насiння соняшнику | 100, але не менш як 1 екю за 1 кг | з 1 вересня до 1 грудня |
12.07 | Насiння i плоди iнших олiйних культур | 60, але не менш як 0,6 екю за 1 кг | з 1 вересня до 1 грудня |
12.08 | Борошно i шрот iз насiння або плодiв олiйних культур | 60, але не менш як 0,6 екю за 1 кг | з 1 вересня до 1 грудня |
12.10 | Хмiль | 100, але не менш як 4 екю за 1 кг | з 15 серпня до 1 грудня |
12.12.91 | Цукровий буряк свiжий, сушений або розмелений в порошок | 60, але не менш як 0,3 екю за 1 кг | з 1 вересня до 28 листопада |
12.12.92 000 | Цукрова тростина | 100, але не менш як 0,2 екю за 1 кг | з 1 вересня до 28 листопада |
12.13 | Солома i м'якуш зернових | 60, але не менш як 0,06 екю за 1 кг | з 15 липня до 10 листопада |
12.14 | Фураж | 60, але не менш як 0,02 екю за 1 кг | з 1 вересня до 28 листопада |
* Ставка сезонного ввiзного мита встановлена у подвiйному розмiрi до розмiру пiльгових ставок ввiзного (iмпортного) мита на сiльськогосподарську продукцiю, як це передбачено статтями 2, 6 Закону України "Про державне регулювання iмпорту сiльськогосподарської продукцiї".
Мiнiстр Кабiнету Мiнiстрiв України | А. ТОЛСТОУХОВ |
ПОВIДОМЛЕННЯ "Урядовий кур'єр" N 109-110
У Додаток до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 травня 1998 р. N 754 про "Термiни дiї сезонних ввiзних (iмпортних) мит на сiльськогосподарську продукцiю в 1998 роцi ("Орiєнтир" N 23 та 25) внесено такi змiни:
Код ТН ЗЕД | Назва сiльськогосподарської продукцiї | Ставка сезонного ввiзного (iмпортного) мита (у вiдсотках до митної вартостi та в фiксованих розмiрах до одиницi ваги або кiлькостi)* | Термiн дiї сезонного ввiзного (iмпортного) мита |
---|---|---|---|
07.01 | Картопля свiжа або охолоджена | 100 ,але не менш як 0,4 екю за 1кг | з 15 серпня до 15 листопада |
07.02 | Томати свiжi або охолодженi | 60, але не менш як 0,6 екю за 1 кг | з 15 липня до 15 вересня |
07.03 | Цибуля (рiпчаста, шалот, порей) часник, черемша та iншi цибулеподiбнi овочi свiжi або охолодженi | 60, але не менш як 0,4 екю за 1кг | з 15 липня до 12 листо пада |
07.04 | Капуста качанна, кольорова, кольрабi, брунколь та iншi аналогiчнi їстивнi овочi з роду Brassika, свiжi або охолодженi | 60, але не менш як 0,4 екю за 1кг | з 1 серпня до 28 листопада |
07.05.11 07.05.19 000 |
Салат латук | 60, але не менш як 0,4 екю за 1кг | з 15 липня до 15 верес ня |
07.06 | Морква, рiпа, буряк столовий (буряк червоний), козелець, селера коренева, редис та iншi | 60, але не менш як 0,4 екю за 1кг | з 15 липня до 25 жовтня |
7.07.00 | Огiрки та корнiшони свiжi або охолодженi | 60, але не менш як 0,6 екю за 1 кг | з 15 липня до 15 вересня |
07.08 | Бобовi овочi, лущенi або нелущенi, свiжi або охолодженi | 60, але не менш як 0,6 екю за 1 кг | з 15 липня до 15 вересня |
08.06.10 | Виноград свiжий | 60, але не менш як 0,6 екю за 1кг | з 1 серпня до 28 листопада |
08.07.10 | Динi, кавуни | 60, але не менш як 0,6 екю за 1кг | з 1 серпня до 1 листопада |
08.08.10 | Яблука свiжi | 60, але не менш як 1 екю за 1 кг | з 1 серпня до 28 листопада |
08.08.20 | Грушi та айва свiжi | 60, але не менш як 1 екю за 1 кг | з 1 серпня до 28 листопа |
08.09 10000 | Абрикоси свiжi | 60, але не менш як 1 екю за 1 кг | з 5 липня до 15 вересня |
10.01 (крiм призначених для посiву) | Пшениця i пшеничножитня сумiш (меслин) | 60, але не менш як 80 екю за 1 т | з 1 вересня д 1 грудня |
10.02.00.000 | Жито | 60, але не менш як 40 екю за 1 т | з 1 вересня д 1 грудня |
10.03.00 | Ячмiнь | 60, але не менш як 40 екю за 1 т | з 1 вересня д 1 грудня |
10.04.00 | Овес | 60, але не менш як 40 екю за 1 т | з 1 вересня д 1 грудня |
10.05 (крiм призначених для посiву) | Кукурудза | 60, але не менш як 40 екю за 1 т | з 1 вересня д 1 грудня |
10.08 | Гречка, просо, iншi зерновi | 60, але не менш як 0,1 екю за 1 кг | з 1 вересня д 1 грудня |
12.06.00 | Насiння сояшнику | 00, але не менш як 1 екю за 1 кг | з 1 вересня д 1 грудня |
12.07 | Насiння i плоди iнших олiйних культур | 00, але не менш як 0,6 екю за 1 кг | з 1 вересня д 1 грудня |
12.08 | Борошно i шрот iз насiння або плодiв олiйних культур | 60, але не менш як 0,6 екю за 1 кг | з 1 вересня д 1 грудня |
12.10 | Хмiль | 00, але не менш як 4 екю за 1 кг | з 15 серпня д 1 грудня |
12.12.91 | Цукровий буряк свiжий, сушений або розмелений в порошок | 60, але не менш як 0,3 екю за 1 кг | з 1 вересня до 28 листопа |
12.12. 92.000 | Цукрова тростина | 00, але не менш як 0,2 екю за 1 кг | з 1 вересня д 28 листопада |
12.13 | Солома i м'якуш зернових | 60, але не менш як 0,06 екю за 1 кг | з 15 липня до 10 листопада |
12.14 | Фураж зернових | 60, але не менш як 0,02 екю за 1 кг | з 1 вересня д 28 листопада |