4406 10
Возник при неприятнейший момент,при оформление экспорте 4406 10 00 Шпали непросочені,мне позвонил водитель с границы и сказал,что ему штопорнул эколог и требует экологическую декларацию.Но по постанове 1031 экология не предусмотрена.Сам эколог нахамил мне в трубку и нормально разговаривать отказался...Скажите,может я совсем уже переработался,но разве нужна экология и экологическая декларация при экспорте по коду 4406100000 "шпали не просочені"?Может я чего не знаю...Спасибо всем неравнодушным!
Гость: Вс, Октябрь 04, 2015 11:05 1
Кум: Пнд, Октябрь 05, 2015 11:45
По коду 4406100000 на экспорт в перечне необходимых разрешительных документов экологическая декларация не указана. Есть фито-санитарный контроль в зоне таможенного контроля, а именно:
Фітоконтроль (підкарантинні)(обов'язковий)
Під час переміщення через митний кордон України (експорт, імпорт, транзит) вказаного у коментарі товару, державними інспекторами з карантину рослин України здійснюється обов'язковий фiтосанiтарний контроль.
Митне оформлення цих товарів здійснюється на підставі відповідних відбитків штампів Головної державної інспекції з карантину рослин ("Ввезення в Україну дозволено", «Вивезення з України дозволено», «Транзит по Україні дозволено» - код документу 5503), які засвідчують результат здійснення фітосанітарного контролю товару.
Діє
з 01.01.2008
Підстава:
Постанова КМУ № 705 від 12.05.2007
Коментарі:
Шпали дерев'янi для залiзничних або аналогiчних колiй, непросочені;
Фіто.сан.контроль в зоні митного контролю(експ)
Код документу: 6002
Під час експорту з України вказаний у коментарі товар підлягає фітосанітарному контролю, який здійснюється посадовими особами органів Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України в зонах митного контролю на митній території України (крім пунктів пропуску через митний кордон України).
Діє
з 01.06.2012
Підстава:
Постанова КМУ № 452 від 21.05.2012
Коментарі:
Шпали дерев'яні для залізничних або трамвайних колій, непросочені.
Пока вроде все. Так что эколог погарячился по моему.
Добавить комментарий