Документ скасований: Наказ КРМ № 525 від 20.05.2004

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
м. Київ

15 жовтня 2001р. N 818


Про внесення змiн до наказу Київської регiональної митницi вiд 21 вересня 2001 р. N 763

     З метою вдосконалення митного контролю та митного оформлення транспортних засобiв, товарiв та iнших предметiв, що увозяться на митну територiю України громадянами-резидентами, якi виїжджали за межi України у службовi вiдрядження,

     НАКАЗУЮ:

     1. Пункт 1.12 додатку N 1 до наказу Київської регiональної митницi вiд 21.09.2001 р. N 763 викласти у такiй редакцiї:

     "Вiддiлом тарифiв та митної вартостi перевiряється комплект документiв щодо вiдповiдностi вартостi транспортного засобу (товарiв та iнших предметiв). Пiсля проведення аналiзу та перевiрки документiв начальник вiддiлу; згiдно з додатком N 4, зазначає:

     "Митна вартiсть транспортного засобу складає ________ грн. За перiод з _____ по_____ митна вартiсть товарiв та iнших предметiв на iм'я громадянина ___________ вiддiлом визначалась на суму _____ грн. (не визначалась)."

     2. Пункт 1. 20 викласти у такiй редакцiї:

     "Загальним вiддiлом комплект документiв надається заступнику начальника митницi, який згiдно з функцiональними обов'язками вiдповiдає за роботу вiддiлу по оформленню транспортних засобiв."

     3. Доповнити додаток N 1 до наказу пунктом 1.21:

     "Загальним вiддiлом комплект документiв надається начальнику митницi для прийняття остаточного рiшення."

     4. Внести такi змiни в текстi додатку N 1: "... на зворотному боцi заяви громадянина зазначає: "замiнити словами "... в актi про проведення аналiзу та перевiрки документiв згiдно з додатком N 4 зазначає ...".

     5. Додаток N 4 додається.

     6. Остаточне рiшення по оформленню транспортних засобiв вузлiв та агрегатiв покладається на начальника вiддiлу оформлення транспортних засобiв.

     7. Начальнику загального вiддiлу (Груша В.М.) довести цей наказ до вiдома пiдроздiлiв митницi.

     8. Контроль за виконанням даного наказу покладаю на заступника начальника митницi Дворака Ю. М.

     9. Загальний контроль залишаю за собою.

Начальник митницi О.I. Симонов

 

Додаток 4
до наказу КРМ вiд 21.09.2001р. N 763

Рiшення членiв комiсiї
по результатам проведення аналiзу та перевiрки документiв, що наданi громадянином _______________ пiд час декларування транспортних засобiв, товарiв та iнших предметiв для митного оформлення з наданням пiльг

Структурний пiдроздiл Київської регiональної митницi

     "Наданi документи вiдповiдають вимогам чинних нормативно-правових актiв. Громадянин за перiод перебування у службовому вiдрядженнi за межами України з ________ по ________ , отримав зарплату _________ доларiв США, в Україну не в'їжджав i має право ввезти в Україну транспортний засiб (товари та iншi предмети) на суму _________ доларiв США без обкладання ввiзним митом, акцизним збором та податком на додану вартiсть".

     Начальник вiддiлу  
пiдпис (П.I.Б.), дата

Вiддiл несупроводжуваного багажу

     "Митне оформлення товарiв та iнших предметiв у пiльговому режимi на iм'я громадянина ______________ за перiод з________ по ________ здiйснювалось на суму _________ (не здiйснювалось)."

     Начальник вiддiлу  
пiдпис (П.I.Б.), дата

Поштовий вiддiл

     "Митне оформлення товарiв та iнших предметiв у пiльговому режимi на iм'я громадянина ______________ за перiод з___________ по ___________ здiйснювалось на суму __________ (не здiйснювалось).

     Начальник вiддiлу  
пiдпис (П.I.Б.), дата

Вiддiл тарифiв та митної вартостi

     "Митна вартiсть транспортного засобу складає _________. За перiод з ________ по ________ митна вартiсть товарiв та iнших предметiв на iм'я громадянина ______________ вiддiлом визначалась на суму _________ грн. (не визначалась)."

     Начальник вiддiлу  
пiдпис (П.I.Б.), дата

Оперативний вiддiл вiддiлення боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил

     "Транспортний засiб (товари та iншi предмети) ввозяться в Україну без порушення митних правил. За перiод з ________ по ________ протоколи про порушення митних правил на iм'я громадянина ______________ не складалися (складалися у вiдповiдностi з ст __ Митного кодексу України)".

     Начальник вiддiлу  
пiдпис (П.I.Б.), дата

Вiддiл власної безпеки та контролю

     "Комплект документiв вiдповiдає вимогам чинних, нормативно-правових актiв, громадянин ______________ має (не має) право на пiльгове митне оформлення транспортного засобу (товарiв та iнших предметiв)."

     Начальник вiддiлу  
пiдпис (П.I.Б.), дата

Заступник начальника митницi:
 
 

Ю.М. Дворак

Рiшення начальника митницi:
 
 
 

О.I.Симонов

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.