ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

09.11.2001 р. N 21/21-5207-ЕП

 

Начальнику Схiдної регiональної митницi


Стосовно класифiкацiї м'яса домашньої птицi

     В Управлiннi номенклатури та верифiкацiї розглянуто лист Схiдної регiональної митницi вiд 28.09.01 N 15/2337-ЕП стосовно класифiкацiї заморожених курячих стегенцiв з приправами.

     Повiдомляємо, що м'ясо з приправами, яке не пройшло теплової кулiнарної обробки, класифiкується згiдно з УКТ ЗЕД в групi 16. Пiд термiном "м'ясо з приправами" мається на увазi м'ясо, яке не пройшло теплової кулiнарної обробки, приправа повинна бути внесена всередину або по всiй поверхнi продукту i яку видно неозброєним оком або можна визначити на смак (додаткова примiтка 6а) до групи 02) (Закон України "Про митний тариф України" вiд 05.04.2001 року N 2371-III).

Начальник Управлiння номенклатури та верифiкацiї I.П.Рамусь
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.