ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

N 13.1/13.1-2096-ЕП вiд 19.06.2002

 

Начальнику Київської регiональної митницi
Симонову О.I.


Про класифiкацiйнi рiшення вiддiлу товарної номенклатури Київської регiональної митницi, згiдно з якими було класифiковано пакувальний матерiал для цукерок.

     До Державної митної служби України вдруге звернулось ДП "Укрпромiнвест-кондитер" з листом вiд 27.05.2002 (додаток вiдсутнiй) щодо класифiкацiйних рiшень вiддiлу номенклатури Київської реєiональної митницi, згiдно з якими було класифiковано пакувальний матерiал для цукерок.

     Просимо надати аргументовану вiдповiдь заявнику по сутi його питання до 01.07.2002 та копiю вiдповiдi направити на адресу Держмитслужби.

     Вважаємо за доцiльне повiдомити ДП "Укрпромiнвест-кондитер", що класифiкацiя товарiв для цiлей митного оформлення здiйснюється згiдно з вимогами товарної номенклатури Митного тарифу України, який затверджено Законом України "Про митний тариф України" вiд 05.04.2001 N 2371-III , а саме вiдповiдно до текстового найменування товарної позицiї та примiток до роздiлiв та груп товарної номенклатури. Класифiкацiйний код, зазначений у документах країни експортера, якi стосуються товару, не є визначальним при класифiкацiї товарiв для цiлей митного оформлення, оскiльки така класифiкацiя здiйснюється у вiдповiдностi з характеристиками товару, якi є важливими для вiднесення товару до вiдповiдної пiдкатегорiї товарної номенклатури Митного тарифу України.

Начальник Управлiння контролю митної вартостi та номенклатури А.Д. Войцещук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.