Документ скасований: Наказ Мінтрансу № 898 від 19.11.2003

МIНIСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 15 жовтня 2002 року N 734


Про здiйснення контролю за наявнiстю договорiв про страхування вiдповiдальностi суб'єктiв перевезення небезпечних вантажiв

     Вiдповiдно до ст. 14 Закону України "Про перевезення небезпечних вантажiв" та п. 17 Порядку i правил проведення обов'язкового страхування вiдповiдальностi суб'єктiв перевезення небезпечних вантажiв на випадок настання негативних наслiдкiв пiд час перевезення небезпечних вантажiв, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв вiд 1 червня 2002 р. N 733, наказую:

     1. Уповноважити Державну адмiнiстрацiю залiзничного транспорту України (Укрзалiзницю) на здiйснення функцiй контролю за наявнiстю у вантажовiдправникiв, вантажоодержувачiв, експедиторiв та iнших довiрених осiб договорiв страхування вiдповiдальностi суб'єктiв перевезення небезпечних вантажiв на випадок настання негативних наслiдкiв при перевезеннi небезпечних вантажiв залiзничним транспортом.

     2. Укрзалiзницi (Мостовий М. В.) розробити порядок оформлення документiв i облiку обсягiв перевезень небезпечних вантажiв залiзницями України та подати його на затвердження до Мiнтрансу.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покладаю на заступника Державного секретаря Кроля С. С.

В. о. Мiнiстра Е. Ф. Абдуллаєв

Додаток до iнформацiйного бюлетеня "Весь транспорт Онлайн", N 194, 25 жовтня 2002 р.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.