ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
м.Київ

31 жовтня 2002 р. N 813


Про проведення експерименту

     На виконання наказу по КРМ вiд 28.10.2002р. N 807 щодо впорядкування формування центральної бази даних (ЦБД) електронних копiй вантажних митних декларацiй (ЕК ВМД) у випадку проведення експерименту в транзитно-вантажному вiддiлi

     НАКАЗУЮ:

     1. Затвердити наступний порядок передачi електронних копiй ВМД до ЦБД ДМСУ:

     1.1. Електроннi копiї всiх типiв ВМД та попереднього повiдомлення до ЦБД ДМСУ передає iнспектор вiддiлу iнформацiйноаналiтичної роботи та митної статистики.

     1.2. Пiд час проведення експерименту дiє наказ по КРМ вiд 25.07.2001р. N 618 "Про затвердження Технологiї здiйснення контролю за доставкою вантажiв з використанням попереднього повiдомлення, внутрiшнього транзитного документу та ВМД типiв експорт, транзит у КРМ" з наступними змiнами та доповненнями:

     П.2.1. доповнити: "Пiсля проведення митного огляду та завершення митного оформлення iнспектор оперативного пiдроздiлу (ОП) термiново передає до ВIАРтаМС другий примiрник оформленої ВМД (для статистики)."

     П.2.3. замiнити на "не пiзнiше 4-х годин з моменту завершення оформлення, iнспектор ВIАРТаМС передає у виглядi файлпосилок електроннi копiї ВМД до ЦБД ЄАIС ДМСУ"

     П.3.7.1. слова "два паперових екземпляри" замiнити на "три паперових екземпляри"

     Роздiл 3.7 доповнити П.3.7.3а "iнспектор ВКДВ направляє декларанта зi всiма екземплярами оформленого попереднього повiдомлення та його електронною копiєю до ВIАРтаМС. Iнспектор ВIАРтаМС перевiряє вiдповiднiсть електронної копiї iнформацiї, заявленiй у ПП, проставляє на лiвому полi всiх аркушiв ПП вiдтиск штампу "ВIДДIЛ СТАТИСТИКИ, КОНТРОЛЮ ТА АНАЛIЗУ ", пiдпис, дату та час прийому ЕК для передачi. Один примiрник ПП залишається у ВIАРтаМС."

     П.3.7.6. перше речення замiнити на "iнспектор ВIАРТаМС не пiзнiше 4-х годин з моменту оформлення ПП передає у виглядi файлпосилок електроннi копiї ПП до ЦБД ЄАIС ДМСУ"

     2. Персональну вiдповiдальнiсть за виконання наказу несуть начальники оперативних пiдроздiлiв, начальник ВКДВ, начальник ВIАРтаМс.

     3. Загальний контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника начальника митницi Дворака Ю.М.

Заступник Голови ДМСУ
Начальник Київської регiональної митницi
Гутник А.Є.
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.