ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЗАХIДНА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

08.04.2003 р. N 10/56-4452-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць


     З метою недопущення перемiщення через митний кордон України у автомобiльних пунктах пропуску пiдпорядкованих митниць, товарiв (предметiв) з порушеннями митних правил Захiдною регiональною митницею розроблено та введено в дiю наказ вiд 03.04.2003р. N 195 "Щодо органiзацiйних заходiв по забезпеченню огляду транспортних засобiв у автомобiльних пунктах пропуску пiдпорядкованих митниць".

     Положеннями вищезазначеного наказу передбачено, тимчасово з 00 год. 00 хв. 05.04.2003р. до 00 год. 00 хв. 01.05.2003р., проведення iдентифiкацiйного огляду товарiв, що перемiщуються вантажними транспортними засобами без застосування положень Конвенцiї МДП вiд 1975р. в тому числi малої вантажопiдємностi з товарами, що належать фiзичним особам та слiдують через митний кордон України в режимi iмпорт та проведення iдентифiкацiйного огляду транспортних засобiв, якi перемiщуються iз застосуванням положень Конвенцiї МДП вiд 1975р. при наявностi достатнiх пiдстав вважати, що при даному перемiщеннi має мiсце порушення чинного законодавства України.

     Фiксування проведення митного огляду здiйснюється шляхом заповнення Акту огляду встановленої форми, що зберiгається у справах митницi, яка здiйснила пропуск товарiв (предметiв) на митну територiю України.

     Для можливого використання в оперативнiй роботi при здiйсненнi митного контролю та митного оформлення товарiв та iнших предметiв просимо довести зазначену iнформацiю до особового складу пiдпорядкованих митниць.

Заступник начальника митницi М.М.Горинь
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.