ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

22 сiчня 2004 р. N 41


Про затвердження Технологiчної схеми застосування квитанцiї МД-1 при нарахуваннi митних зборiв

     З метою удосконалення контролю за справлянням митних платежiв у КРМ та у вiдповiдностi з вимогами листа ДМСУ N 11/3-15-1965-ЕП вiд 04.03.02 р. наказую:

     1. Затвердити технологiчну схему застосування квитанцiї МД-1 при нарахуваннi митних зборiв.

     2. Заступнику начальника загального вiддiлу довести вимоги даного наказу до оперативних пiдроздiлiв.

     3. Головному бухгалтеру Лучнику В.В., начальникам оперативних пiдроздiлiв та начальнику вiддiлу митних платежiв Кульбако Ю.О. провести заняття з iнспекторським складом по вивченню даної технологiчної схеми та забезпечити контроль виконання її особовим складом пiдроздiлiв.

     4. Контроль за виконанням даного наказу покладаю на головного бухгалтера, начальникiв оперативних пiдроздiлiв та начальника вiддiлу митних платежiв митницi.

     5. Загальний контроль покласти на заступникiв начальника митницi вiдповiдно до функцiональних обов"язкiв.

Заступик Голови Служби Начальник КРМ А.Є.Гутник

 

"ЗАТВЕРДЖУЮ"
Заступник Голови Служби
Начальник Київської
регiональної митницi
А.Є.Гутник

Технологiчна схема
застосування квитанцiї МД-1 при нарахуваннi митних зборiв

     1. Iнспектор ПМО у випадках, передбачених листом ДМСУ N 11/3-15-1965-ЕП вiд 04.03.02р., заповнює квитанцiю МД-1 вiдповiдно до наказу ДМСУ N 468 вiд 10.07.01р., (додаток N1) та проводить списання нарахованих сум за платiжним дорученням суб'єкта ЗЕД.

     2. Iнспектор ПМО складає реєстр оформлених за добу МД-1(додаток N2) з обов'язковим заповненням всiх вказаних граф.

     3. Наприкiнцi робочого дня iнспектор ПМО разом iз реєстром оформлених квитанцiй МД-1 передає до вiддiлу митних платежiв пiд розпис першi примiрники квитанцiй МД-1 та ксерокопiї платiжних доручень (з обох сторiн), за якими проводилось списання коштiв по вiдповiдним МД-1.

     4. Пiсля отримання згiдно реєстру квитанцiй МД-1 та копiй п/д до них, iнспектор ВМП перевiряє правильнiсть застосування курсу валют, нарахування сум та списання коштiв за платiжним дорученням, та на зворотi третього примiрника МД-1(квитанцiйнiй книжцi) робить запис: " П.I.Б., пiдпис,дата та проставляє номерний штамп "Сплачено"".

     5. Iнспектор групи ВМП при ПМО проводить вiдповiднi записи в особистому рахунку суб'єкта ЗЕД.

     6. Загальна сума грошових коштiв, згiдно вищезгаданого реєстру, включається до сум щоденних перерахувань до Держбюджету по 003 виду того ж дня, якого реєстр надходить до ВМП.

     7. Першi примiрники квитанцiй МД-1, копiї платiжних доручень до них, разом iз вiдповiдними реєстрами iнспектор групи ВМП при ПМО пiдшиває до справи щоденного звiту Групи.

     8. Iнспектор вiддiлу фiнансiв та бухоблiку при отриманнi використаних квитанцiйних книжок МД-1 перевiряє наявнiсть на зворотi третього примiрника квитанцiї МД-1 запису iнспектора ВМП, що засвiдчує цiльове використання квитанцiї МД-1.

     9. Керiвникам ПМО пiсля оформлення МД-1 забезпечити у повному обсязi виконання вимог наказу Держмитслужби N82 вiд 10.02.03р. "Про введення в дослiдну експлуатацiю програмно-iнформацiйного комплексу "Квитанцiя МД-1"".

 

Додаток 2

Реєстр переданих МД-1 до вiддiлу митних платежiв

дата N МД-1 назва фiрми N акридитацiї сума по МД-1 N та дата п/д списано по п/д
             

Склав:

Прийняв:

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.