ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

04.03.2002 р. N 11/3-15-1965-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


Про порядок справляння митного збору за митне оформлення товарiв та iнших предметiв у зонах митного контролю на територiях i в примiщеннях пiдприємств, що зберiгають такi товари та iншi предмети, чи поза робочим часом, встановленим для митницi

     Державна митна служба України на запити митних органiв iнформує про порядок справляння митного збору за митне оформлення товарiв та iнших предметiв у зонах митного контролю на територiях i в примiщеннях пiдприємств, що зберiгають такi товари та iншi предмети, чи поза робочим часом, встановленим для митницi (далi - збiр).

     1. Справляння збору здiйснюється за ставками, розмiр яких встановлений постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.01.97 N 65 "Про ставки митних зборiв".

     2. Справляння збору здiйснюється за ВМД, за винятком випадкiв проведення операцiй митного оформлення, якi не передбачають заповнення ВМД.

     3. У випадках проведення операцiй митного оформлення, якi не передбачають заповнення ВМД, справляння збору здiйснюється за унiфiкованою митною квитанцiєю МД-1.

     Заповнення унiфiкованої митної квитанцiї МД-1 здiйснюється вiдповiдно до Iнструкцiї з оформлення та використання бланкiв унiфiкованої митної квитанцiї МД-1, затвердженої наказом Державної митної служби України вiд 09.10.98 N 635 (у редакцiї наказу Державної митної служби України вiд 10.07.2001 N 468).

     Списання сум збору в разi внесення коштiв суб'єктом ЗЕД за безготiвковою формою розрахунку здiйснюється вiддiлом митних платежiв з особового рахунку суб'єкта ЗЕД.

Заступник Голови Служби О.Шейко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.