ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

Про заходи щодо захисту внутрiшнього ринку вiд iмпорту цукру бiлого, цукрових сиропiв та насiння цукрових бурякiв

     З метою забезпечення сталого розвитку бурякоцукрового комплексу, захисту вiтчизняних товаровиробникiв та внутрiшнього ринку вiд iмпорту цукру бiлого, цукрових сиропiв та насiння цукрових бурякiв Верховна Рада України постановляє:

     1. Запропонувати Кабiнету Мiнiстрiв України в мiсячний термiн:

     прийняти постанову про тимчасове вилучення цукрових сиропiв (коди згiдно з УКТ ЗЕД 1702, 2106) з режиму вiльної торгiвлi з Росiйською Федерацiєю;

     прийняти постанову про тимчасове вилучення цукру бiлого та цукрових сиропiв (коди згiдно з УКТ ЗЕД 1701, 1702, 2106) з режиму вiльної торгiвлi з Республiкою Грузiя;

     прийняти постанову про тимчасове вилучення насiння цукрових бурякiв (код згiдно з УКТ ЗЕД 1209 11 00 00) з режиму вiльної торгiвлi з Республiкою Молдова.

     2. Кабiнету Мiнiстрiв України звернути увагу на те, що на територiю України безконтрольно завозяться значнi обсяги цукру, i рекомендувати вжити заходiв по недопущенню цього в майбутньому.

     3. Мiнiстерству закордонних справ України повiдомити Росiйську Федерацiю, Республiку Грузiю, Республiку Молдова про прийняте Кабiнетом Мiнiстрiв України рiшення.

     4. Кабiнету Мiнiстрiв України проiнформувати Верховну Раду України про хiд виконання цiєї Постанови в першому кварталi 2004 року.

     5. Контроль за виконанням цiєї Постанови покласти на Комiтет Верховної Ради України з питань аграрної полiтики та земельних вiдносин.

Голова Верховної Ради України В. ЛИТВИН

м. Київ
23 березня 2004 року
N 1653-IV

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.